![ikon airfryer oppskrifter](https://usercontent.one/wp/cosori.dk/wp-content/uploads/2021/04/ikon-airfryer-oppskrifter-370x400.png?media=1720061550)
SERVERING
3
Portioner
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/cosori.dk/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1720061550)
ARBEJDE
35
Minutter
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/cosori.dk/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1720061550)
STEGETID
20
Minutter
INGREDIENSER
- 6 kyllingelår, med ben og skind
- 2 spsk. olivenolie
- 2 spsk. hvidløgspulver
- 1 tsk. salt
- 1/2 tsk. sort peber
- 1/2 tsk. tørret timian
- 1/2 tsk. tørret rosmarin
- 1/2 tsk. tørret estragon
![Cosori airfryer](https://usercontent.one/wp/cosori.dk/wp-content/uploads/2021/03/Cosori-air-fryer-400x400.png?media=1720061550)
FREMGANGSMÅDE
1. VEND kyllingelårene i olivenolie med alle de forskellige krydderier. Lad det marinere i 30 minutter.
2. VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster til 195°C, og tryk Start/Pause.
3. LÆG kyllingen i madkurven.
4. VÆLG Kylling, juster tiden til 20 minutter, og tryk Start/Pause.