Stegt kylling med urter hvidløg

Stekt kylling med urter hvitløk airfryer oppskrifter
RatingDifficultyBeginner

INGREDIENSER 

  • 6 kyllingelår, med ben og skind
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. salt
  • 1/2 tsk. sort peber
  • 1/2 tsk. tørret timian
  • 1/2 tsk. tørret rosmarin
  • 1/2 tsk. tørret estragon

INGREDIENSER

  • 6 kyllingelår, med ben og skind
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. salt
  • 1/2 tsk. sort peber
  • 1/2 tsk. tørret timian
  • 1/2 tsk. tørret rosmarin
  • 1/2 tsk. tørret estragon

 

FREMGANGSMÅDE

1.  VEND kyllingelårene i olivenolie med alle de forskellige krydderier. Lad det marinere i 30 minutter.

2.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster til 195°C, og tryk Start/Pause.

3.  LÆG kyllingen i madkurven.

4.  VÆLG Kylling, juster tiden til 20 minutter, og tryk Start/Pause.

 

 

Ingredients

Directions

Stegt kylling med urter hvidløg
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.