
SERVERING
4
Portioner

ARBEJDE
15
Minutter

STEGETID
10
Minutter
INGREDIENSER
- 450g hakket kød
- 1 spsk. sesamolie
- 1 spsk. misopasta
- 10 friske mynteblade, finhakket
- 4 forårsløg, finthakket
- 1 tsk. salt
- 1/2 tsk. sort peber
- 3 spsk. sojasovs
- 3 spsk. risvin
- 1 spsk. sake
- 1 spsk. vand
- 1/2 tsk. brun farin

FREMGANGSMÅDE
1. BLAND hakket kød, sesamolie, misopasta, mynteblade, forårsløg, salt og peber sammen til det hele er godt blandet.
2. TILSÆT en lille smule sesamolie i hænderne og form blandingen til 5 cm frikadeller. Du skal have omkring 8 frikadeller.
3. SÆT frikadellerne i køleskabet i 10 minutter.
4. LAV glasuren til frikadellerne ved at blande sojasovsen, risvinen, sake, vand og farin. Sæt til side.
5. VÆLG Forvarme på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.
6. LÆG de afkølede frikadeller i madkurven.
7. VÆLG Bøf, juster tiden til 10 minutter, og tryk Start/Pause.
8. PENSLE frikadellerne med glasur hvert 2. minut.