Japanske frikadeller

japanske kjøttboller air fryer
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER 

  • 450g hakket kød
  • 1 spsk. sesamolie
  • 1 spsk. misopasta
  • 10 friske mynteblade, finhakket
  • 4 forårsløg, finthakket
  • 1 tsk. salt
  • 1/2 tsk. sort peber
  • 3 spsk. sojasovs
  • 3 spsk. risvin
  • 1 spsk. sake
  • 1 spsk. vand
  • 1/2 tsk. brun farin

INGREDIENSER

  • 450g hakket kød
  • 1 spsk. sesamolie
  • 1 spsk. misopasta
  • 10 friske mynteblade, finhakket
  • 4 forårsløg, finthakket
  • 1 tsk. salt
  • 1/2 tsk. sort peber
  • 3 spsk. sojasovs
  • 3 spsk. risvin
  • 1 spsk. sake
  • 1 spsk. vand
  • 1/2 tsk. brun farin

FREMGANGSMÅDE

1.  BLAND hakket kød, sesamolie, misopasta, mynteblade, forårsløg, salt og peber sammen til det hele er godt blandet.

2.  TILSÆT en lille smule sesamolie i hænderne og form blandingen til 5 cm frikadeller. Du skal have omkring 8 frikadeller.

3.  SÆT frikadellerne i køleskabet i 10 minutter.

4.  LAV glasuren til frikadellerne ved at blande sojasovsen, risvinen, sake, vand og farin. Sæt til side.

5.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.

6.  LÆG de afkølede frikadeller i madkurven.

7.  VÆLG Bøf, juster tiden til 10 minutter, og tryk Start/Pause.

8.  PENSLE frikadellerne med glasur hvert 2. minut.

Ingredients

Directions

Japanske frikadeller
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.