Viser 1–12 af 18 resultater

Airfryer

Cosori.dk har agenturer på det verdenskendte mærke Cosori og er den eneste leverandør i Danmark, der tilbyder Cosori airfryer. Vi er stolte over at kunne introducere de mest prisvindende airfryer-modeller på det danske marked.

kr. 2,299.00
kr. 2,190.00
-15%
Original price was: kr. 2,349.00.Current price is: kr. 1,999.00.
-15%
Original price was: kr. 2,349.00.Current price is: kr. 1,999.00.
-35%
Original price was: kr. 1,990.00.Current price is: kr. 1,299.00.
-35%
Original price was: kr. 1,990.00.Current price is: kr. 1,299.00.

Hvilken slags mad kan jeg tilberede i en airfryer?

Er en airfryer ikke mest til pommes frites? De fleste bliver overraskede, når de hører, hvor mange slags retter man kan lave i en airfryer. Bruger du en alsidig airfryer fra Cosori, vil du hurtigt opdage en helt ny verden af fristende retter. VeSync giver dig gratis adgang til 100 airfryer-opskrifter specielt tilpasset Cosori, og bruger du Cosori Smart, kan du endda overføre opskriften direkte til airfryeren, så du ikke skal tænke på tilberedningstid eller temperaturvalg.

Hvis du er typen, der ikke bryder dig om at læse op på besværlige opskrifter, er dette en genial løsning, der gør det meget nemmere at komme i gang med nye retter, du måske ikke har prøvet med en almindelig ovn. Du kan også bruge VeSync-appen til at gemme dine egne opskrifter, hvilket gør det meget nemt, når du er tilfreds med resultatet og gerne vil lave præcis den samme ret igen.

Airfryer Cosori premium test

Kød tilberedt i en airfryer

Elsker du saftig bøf med brun skorpe udenpå og mør indeni? Så kan du se frem til en helt ny madoplevelse, når du bruger Cosori airfryer. Her er nogle af de kødretter, du kan lave i en Cosori airfryer:

 • Entrecote
 • Mørbrad
 • Culotte
 • Mørbrad
 • Burger
 • Kødboller
 • Pølser
 • Svinekotelet
 • Kylling
 • Bacon

Temperaturen skal være på 200°C, og tilberedningstiden vil variere. En medium roastbeef skal f.eks. bages i cirka 6-7 minutter.

entrecote airfryer oppskrifter

Desserter og brød

Mange mennesker bliver overraskede, når de opdager, hvor nemt det er at bage kager og brød i en Cosori airfryer. Det er kun fantasien der sætter grænser for de forskellige retter der kan laves. Her er nogle eksempler:

 • Muffins
 • Cookies
 • Brownies
 • Banankage
 • Småkager
 • Kanelsegle
 • Kanelboller
 • Majsbrød
 • Tærte

Når det kommer til tilberedningstid og temperatur, anbefaler vi, at du bruger VeSync-appen, hvor du finder opskrifter specielt tilpasset Cosori airfryeren.

Sjokolademuffins airfryer oppskrifter cosori

Pommes frites

Mange mennesker glæder sig til at lave pommes frites i airfryeren. Her kan du vælge mellem forskellige varianter, og du kan selvfølgelig se frem til et fantastisk sprødt resultat, når du bruger Cosori. Vi anbefaler at bruge lidt olie, ca. en spiseske, til at vende kartoflerne i blød, inden de lægges i friturekurven for det bedste resultat. Her er nogle af de variationer, du kan bruge i en airfryer:

 • Kartoffelbåde
 • Hjemmelavede pommes frites
 • Sød kartoffel pommes frites

Hvis der er tale om hjemmelavede fritter, skal de stages ved 195°C i mellem 25 og 30 minutter. Med Cosori airfryer får du også at vide, hvornår du skal ryste friturekurven, så du opnår et jævnt stegeresultat, hvor alle overflader bliver sprøde.

hasselback poteter airfryer

Fisk, skaldyr og rejer

Cosori Premium Airfryer har sine egne indstillinger til fisk, skaldyr og rejer, så du kan være sikker på det bedst mulige stegeresultat. Her er nogle eksempler på fisk og skaldyr, du nemt kan tilberede i en Cosori airfryer:

 • Laks
 • Torsk
 • Sværdfisk
 • Rejer
 • Havkat
 • Fiskefrikadeller
 • Scampi

Temperatur og tilberedningstid vil variere. For laks vil vi f.eks. anbefale 180°C og en bagetid på 8 minutter.

Scampi airfryer oppskrifter

Grøntsager

Der er ingen grænser for, hvilke grøntsager du kan tilberede i en Cosori airfryer. Det er bare at glæde sig til sunde måltider. Her er nogle eksempler på grøntsager, du kan tilberede i en airfryer:

 • Broccoli
 • Blomkål
 • Squash
 • Gulerødder
 • Rosenkål
 • Asparges
 • Majs

Til rodfrugter som gulerødder anbefaler vi en stegetemperatur på 200°C og en tilberedningstid på omkring 10 minutter.

Asparges med parmaskinke airfryer oppskrifter corori

Forudindstillinger

En god airfryer vil som regel også have en række forudindstillede tilstande, der gør det super nemt at sætte enheden op på det rigtige program, så du får et perfekt tilberedningsresultat tilpasset hver enkelt ret. Cosori Premium og Cosori Smart kommer med hele 11 forudindstillinger, der inkluderer oksekød, kylling, skaldyr, rejer, bacon, frossen mad, pommes frites, grøntsager, rodfrugter, brød og desserter samt forvarmnings- og opvarmningsfunktioner. For at sikre det bedst mulige resultat, bliver du også mindet om at ryste madkurven med jævne mellemrum.

Hvor kan jeg finde opskrifter på airfryer?

Heldigvis er det meget nemt at finde gode airfryer-opskrifter. Her er nogle anbefalinger:

 1. Brug de opskrifter, der følger med airfryeren. Alle Cosori modeller leveres med et separat opskriftshæfte med retter, der er specielt tilpasset hver enkelt model.
 2. Download og installer VeSync-appen til Cosori gratis. Her finder du 100 fristende opskrifter og bruger du Cosori Smart kan du overføre dem trådløst til airfryeren. Du kan også gemme dine egne opskrifter på appen, som du også kan overføre trådløst via nettet.
 3. Udnyt de sociale medier. YouTube bugner over med kanaler dedikeret til airfryer-madlavning, så her kan du vælge og vrage, og hurtigt finde en favorit, der giver dig inspiration til nye retter.

Hvordan opnår man en sundere livsstil med airfryer?

Ordet "frituregryde" vækker måske ikke associationer til sund mad, men faktum er, at en airfryer kan bidrage til en markant sundere kost. Hvordan er det muligt? Og hvorfor bruges udtrykket "frituregryde" egentlig? Her er tre måder, hvorpå en airfryer kan bidrage til en sundere livsstil:

1. Skær ned på friturestegte fødevarer

Mad, der er stegt i fritureolie, tiltrækker en stor mængde fedt, som trænger ind under madens overflade. Det resulterer i en sprød skorpe, som mange holder af. Når man airfryer maden, får man en tyndere skorpe, der stadig er sprød, men man undgår al den olie, der trænger ind i maden som ved friturestegning. Du kan derfor opnå hele 90% reduktion af fedtindholdet i maden ved at bruge en airfryer.

Her er det vigtigt at huske, at det ikke hjælper meget at købe frosne fabriksfremstillede pommes frites, der allerede er friturestegte. Du får et fantastisk sprødstegt resultat ved at bruge en airfryer til at stege frosne færdiglavede pommes frites, men for at opnå en reel sundhedsfordel bør du hellere lave hjemmelavede pommes frites. Vend kartoflerne i en spiseskefuld olie, inden du lægger stykkerne i friturekurven, og du er sikret et sprødstegt resultat, der er meget bedre og sundere end fabriksfremstillede pommes frites.

Pommes frites air fryer
Kylling air fryer

2. Lav mere hjemmelavet mad fra bunden

Tidspresset gør det svært at få tid til at lave ordentlig hjemmelavet mad fra bunden hver dag. Når du kommer træt hjem fra arbejde, er det nemt at ty til enkle og hurtige løsninger, hvilket ofte betyder halvfabrikat og færdiglavet mad, der hurtigt kan varmes op. Med en airfryer behøver enkel og hurtig mad derimod ikke at betyde usund mad. Først og fremmest er stegning af mad i en airfryer meget hurtigere sammenlignet med en traditionel ovn.

Den intense varme luft i en airfryer betyder, at maden faktisk tilberedes 50% hurtigere sammenlignet med en traditionel ovn. For det andet kommer de fleste airfryer med automatiske tilstande, der betyder, at du ikke skal bruge tid på at finde den rigtige temperatur og tilberedningstid. Cosori Premium og Cosori Smart leveres med hele 11 forudindstillinger til madtyper som fisk, kød, grøntsager, pommes frites, frosne varer og bagværk. Det eneste du skal gøre, er at trykke på den rigtige "madknap", så laver maden sig selv.

Kylling air fryer

Brug din tid mere effektivt og få mere fritid

Vil du bruge tiden så effektivt som muligt, bør du overveje en airfryer med smart funktion og internetforbindelse som Cosori Smart. Ved hjælp af den dedikerede VeSync-app kan du fjernstyre airfryeren fra din mobiltelefon eller bruge stemmekommandoer ved hjælp af Alexa eller Google Home. VeSync-appen gør det også muligt at forprogrammere tilberedningen, så maden er klar på et præcist tidspunkt, f.eks. når du kommer hjem fra arbejde. Dette er utroligt praktisk, og hjælper med at skære ned på den tid, det tager at lave mad, så du har mere tid til fritidsaktiviteter.

Derudover tilbereder en airfryer maden 50% hurtigere end en traditionel ovn. Det betyder, at du sparer en masse tid og ved hjælp af notifikationsfunktioner slipper du for at være til stede i køkkenet under madlavningen. Ikke alene sparer du tid, men sunde fødevarer som grøntsager får en meget bedre tekstur og smag. 

hjemmelaget mat airfryer

Hvad skal jeg være opmærksom på med en airfryer?

Køber du en højkvalitetsmodel som Cosori Smart eller Cosori Premium, får du et produkt, du vil have glæde af i mange år. Her er nogle tips, som du måske vil huske på, når du bruger en Cosori airfryer for første gang:

Airfryer topp

Forsøg ikke at åbne toppen af airfryeren

Som de fleste andre airfryere åbnes en Cosori airfryer ved at trække skuffen ud ved hjælp af kurvehåndtaget foran på airfryeren. Forsøg ikke at åbne toppen af airfryeren og undgå at bruge toppen som opbevaringsplads.

Sikkerhetsavstand cosori

Find et passende sted

Stil airfryeren på en stabil og jævn overflade, der tåler varme. Efterlad ca. 13 cm plads bag og over airfryeren for at sikre tilstrækkelig luftstrøm fra ventilatoren på airfryer.

vaske airfryer

Vask og prøvekørsel

Vask kurvene på airfryeren og brug en fugtig klud på indersiden af enheden. Det kan betale sig at prøvekøre airfryeren ved at indstille den til forvarme, 205°C og 5 MIN.

matkrurv cosori airfryer

Rør ikke ved varme overflader

Brug det udvendige håndtag på skuffen, når du åbner airfryeren, og undgå at røre ved den varme kurv. Vi anbefaler at lade airfryeren afkøle i 10-30 minutter.

Olje airfryer

Fyld ikke en airfryeren med olie

En airfryer er ikke en frituregryde, så sørg for, at du ikke fylder kurven med olie, friturefedt eller nogen form for væske. Hvis du ønsker at bruge olie, anbefaler vi at vende maden i ca. en spiseskefuld madolie eller brug oliespray på forhånd, inden du lægger maden i kurven.

overfyll kurv cosori

Overfyld ikke madkurven

En airfryer er afhængig af, at den varme luft får adgang til alle overflader for at opnå det bedst mulige stegeresultat. Maden må derfor aldrig fyldes over "MAX" stregen på inderkurven. Hvis du fylder for meget, bliver maden tilberedt ujævnt.

Cosori Airfryer 

Cosori er et verdenskendt airfryer-mærke, der er veletableret i USA og flere steder i Europa. I slutningen af 2020 gik vi ind på det danske marked, og efterspørgslen er enorm! Vi har fået utrolig mange gode tilbagemeldinger og vi er stolte af at kunne præsentere Cosori Premium og Cosori Smart airfryer.

Virksomheden: Cosori airfryer er leveret af VeSync Group, som blev børsnoteret i 2020. Virksomheden består af mere end 800 ansatte verden over. Cosori sælger airfryers i mere end 16 forskellige lande, og der blev solgt over 1 million enheder i 2020. Du kan derfor være sikker på, at vi tilbyder topkvalitetsprodukter!

Feedback: Vi foretrækker at lade kunderne tale for os, og det har de gjort. Cosori Airfryer har fået en gennemsnitlig vurdering på 4,7 ud af 5 stjerner baseret på mere end 80.000 kundeanmeldelser på Amazon. Vi har også vundet en række priser på flere af vores modeller.

Levering og garanti: Cosori.dk garanterer lynhurtig levering på 2-4 hverdage. Bestiller du inden kl. 13.00, sender vi din ordre ud samme dag. Vi tilbyder 30 dages returret, 100% tilfredshedsgaranti og 2 års garanti.

cosori airfryer hvit og svart
cosori airfryer hvit og svart

Cosori Premium Airfryer 

Prisvinder: Cosori Premium Airfryer har vundet adskillige priser for sit unikke design og unikke funktioner. Det startede allerede i 2019, da Cosori Premium vandt Red Dot Design Award for den flotteste airfryer designet i hele verden. Udover dette har den vundet de bedste i testpriser af Fitnesstrening.no, Forbrukerliv.no og Getfitness.no.

Forudindstillinger: Der er flere grunde til, at Cosori Premium skiller sig ud fra konkurrenterne. Først og fremmest er funktionerne en af de vigtigste, og Cosori Premium airfryer giver dig 11 forskellige forudindstillinger: Oksekød, kylling, fisk, rejer, frossen mad, pommes frites, grøntsager, rodfrugter, bacon, brød og dessert. Så mange indstillinger gør madplanlægning let for alle aldersgrupper.

Funktioner: Cosori Premium har en række indbyggede funktioner, der sikrer endnu nemmere håndtering og bedre resultater:
-Forvarme - Forvarmer klimaanlægget før madlavning.
-Hold varm - Holder maden varm før servering.
-Shake Reminder (Shake Reminder) - Advarer dig, når du skal vende maden.
-Automatisk sluk (pause) - Automatisk pause, når du trækker kurven ud.

Airfryer cosori svart premium
Cosori airfryer hvit premium forside

Flere Fordele

Design: Vi kan alle blive enige om, at Cosori Premium airfryer har et lækkert udseende, og det er ikke uden grund, at denne model vandt Red Dot Design Award. De fleste modeller er lavet af plastik, og det kan påvirke produktets levetid og kvalitet. Cosori Premium er konstrueret af slidstærkt materiale af børstet metal. Du kan forvente enestående holdbarhed og lang levetid. Premium-modellen fås i farverne sort og hvid.

Nem rengøring: Når du vasker op efter madlavning, er det en stor fordel at have Cosoris non-stick madkurve, så madrester og fedt ikke sætter sig fast. Det er meget nemt at vaske kurvene, da du enten kan skylle dem i vasken eller komme dem i opvaskemaskinen. Det er muligt at bruge folie eller bagepapir inde i kurvene, for lettere rengøring efterfølgende. Indersiden kan vaskes med en våd klud og derefter tørres af med et viskestykke.

Tilbehørspakke : Vi tilbyder en ekstern Cosori tilbehørspakke med 6 forskellige tilbehør. Denne pakke er ikke nødvendig for at bruge Cosori airfryer, men den gør madlavningen endnu nemmere og giver dig flere muligheder. Pakken indeholder: kageform, pizzaform, spydholder med 5 spyd, metalholder, ægge-/muffinsforme og en varmebestandig silikonemåtte.

Cosori airfryer hvit premium forside

Cosori Smart Airfryer 

VeSync App: VeSync-appen kan nemt downloades fra App Store eller Google Play, og i løbet af få minutter vil din telefon blive tilsluttet airfryeren. Du får et opskriftshæfte, der indeholder over 100 opskrifter i appen. Cosori Smart Airfryer starter automatisk tilberedningen med den korrekte indstilling, når du trykker på den ret, du vil lave. Du kan også styre funktionerne Forvarme og Hold varm med nogle få tryk.

Funktioner i appen: Cosori Smart airfryer giver dig mulighed for at lave dine egne opskrifter med tid og temperatur, der kan gemmes i appen til senere brug. Du får besked i appen, når maden er klar, eller når du skal vende ingredienserne. Du har det fulde overblik over madlavningen ved at følge med i appen. Alle i husstanden kan downloade appen for at få adgang til airfryeren. Hvis du har Google Home eller Alexa, kan du også styre alle funktionerne via stemmebrug.

Flere muligheder: Finder du en opskrift, du er særligt glad for, kan du markere den som favorit, så du nemt kan finde den igen. Du kan også foretage ændringer i opskriften inde i appen og gemme den til senere brug. Cosori er det første mærke i verden, der har lavet en airfryer med sådanne funktioner. Få fuld kontrol og overblik over madlavningen fra hvor som helst i dit hjem med Cosori Smart airfryer.

Cosori Smart air fryer

ofte stilte spørsmål

En airfryer er i princippet en lille konvektionsovn, der tilbereder mad ved hjælp af varmluft. Ved hjælp af en kraftig blæser cirkuleres varm luft rundt i maden for at tilberede retter hurtigt, sundt og med en sprød konsistens. Som en frituregryde har airfryeren en aftagelig madkurv. Den store forskel er, at maden i en friture tilberedes i varm olie, mens en airfryer tilbereder maden ved hjælp af den hurtige luftcirkulation.

Hvad som helst! Generelt enhver ret eller opskrift, der kan tilberedes i en bradepande eller ovn - mulighederne er mange! Hvis du vil lave pommes frites, stegte svinekoteletter, stegt laks, løgringe, kartoffelbåde, kager, brød eller stegt kylling, kan en airfryer tilberede alt. Dette køkkenapparat er utroligt alsidigt.

Den største forskel er, at en airfryer kun kan tilberede alle typer retter ved at bruge varmluft. En frituregryde bruger derimod varm olie til at tilberede retten. Du kan bruge små mængder olie i luftfryseren, men vi anbefaler, at du børster maden og ikke kun den i madkurven.

Som alle andre nye apparater skal du bruge lidt tid på at lære en airfryer.

Almindelige fejl, som mange mennesker ofte begår i starten:

● Bruger ikke forvarmningsfunktionen. Selvom dette er en ekstra funktion, hjælper det at varme maskinen op inden brug.

● Overbelastning af kurvene, hvilket forhindrer maden i at blive jævnt tilberedt, fordi luften ikke kan cirkulere rundt om maden.

● Vask ikke kurvene efter hver tilberedning.

Ja, det er muligt, men der er nogle ting, du bør tænke over først. En våd dej vil ikke fungere så godt som i en frituregryde, da maden ikke steges med det samme, og dejen kan falde af maden. Vi vil anbefale at dække maden med mel efter at have dyppet den i vores dej. Dette vil få dejen til at blive længere på maden. 

Svaret er JA! Alt bagværk, du kan tilberede i ovnen, kan bages i en airfryer. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at en airfryer tilbereder bagningen hurtigere, og du bør ikke bruge samme tid og temperatur, som du bruger i en ovn. Temperaturen og tiden vil være mindre i en airfryer. Du kan se instruktionerne i opskriftshæftet, der følger med Cosori airfryer for mere information om konvertering af opskrifter.

Ja du kan. Du kan bruge både bagepapir og folie, når du laver mad i en airfryer. Vi anbefaler alle at klippe bagepapiret op, så det er tilpasset madkurven. Hvis det stikker for meget op, kan det flyde op i varmelegemet og føre til en brændt lugt.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.