SERVERING
4
Portioner
ARBEJDE
30
Minutter
STEGETID
20
Minutter
INGREDIENSER
- 1/2 spsk. paprikakrydderi
- 1/2 spsk. hvidløgspulver
- 1/2 spsk. løgpulver
- 1/2 spsk. chilipulver
- 1/2 spsk. brun farin
- 1 spsk. salt
- 1 ts spidskommen
- 1/2 ts cayennepeber
- 1/2 ts sort peber
- 1/2 ts hvid peber
- 450g kyllingelår, med skind
- 225g kyllingevinger
- BBQ sauce, efter smag
FREMGANGSMÅDE
1. BLAND alle krydderierne sammen i en lille skål.
2. DRYS krydderiet over kyllingen og lad det marinere i 30 minutter.
3. VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster til 195°C, og tryk Start/Pause.
4. LÆG kyllingen i madkurven.
5. VÆLG Kylling, juster tiden til 20 minutter, og tryk Start/Pause.
6. PENSLE kyllingen med lidt BBQ hvert femte minut.
7. FJERN kyllingen fra madkurven, når du er færdig med at lave mad.
8. SERVER med lidt mere BBQ sauce ved siden af.