
SERVERING
3
Portioner

ARBEJDE
3
Minutter

STEGETID
20
Minutter
INGREDIENSER
- 2 spsk. olivenolie
- 1 citron, saft og skal
- 1 spsk. hvidløgspulver
- 2 tsk. paprikakrydderi
- 1 1/2 tsk. salt
- 1 ts tørret oregano
- 1/2 tsk. sort peber
- 1/2 tsk. brun farin
- 6 kyllingelår, med skind

FREMGANGSMÅTE
1. BLAND olivenolie, citronsaft, citronskal, hvidløgspulver, paprika, salt, oregano, sort peber og farin sammen i en lille skål.
2. VEND kyllingelårene i marinaden og lad den hvile i 30 minutter.
3. VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster til 195°C, og tryk Start/Pause.
4. LÆG kyllinglårene i madkurven.
5. VÆLG Kylling, juster tiden til 20 minutter, og tryk Start/Pause.