Stegt kyllingelår med sennep

Kyllinglår stekt med sennep
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER 

  • 2 spsk. Dijon sennep
  • 1 spsk. ahornsirup
  • 1/2 tsk. løgpulver
  • 1/2 tsk. hvidløgspulver
  • 1/4 tsk. paprikakrydderi
  • 1/4 tsk. salt
  • 1/4 tsk. sort peber
  • 4 kyllingelår med ben og skind

INGREDIENSER

  • 2 spsk. Dijon sennep
  • 1 spsk. ahornsirup
  • 1/2 tsk. løgpulver
  • 1/2 tsk. hvidløgspulver
  • 1/4 tsk. paprikakrydderi
  • 1/4 tsk. salt
  • 1/4 tsk. sort peber
  • 4 kyllingelår med ben og skind

FREMGANGSMÅDE

1.  BLAND sennep, ahornsirup, løgpulver, hvidløgspulver, paprika, salt og sort peber sammen i en lille skål.

2.  VEND kyllingelårene i sennepsglasur og stil til side.

3.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster til 195°C, og tryk Start/Pause.

4.  LÆG kyllingelårene i madkurven og top med eventuelle rester af glasuren.

5.  VÆLG Kylling, juster tiden til 20 minutter, og tryk Start/Pause.

Ingredients

Directions

Notes

Stegt kyllingelår med sennep
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.