SERVERING
4
Portioner
ARBEJDE
3
Minutter
STEGETID
20
Minutter
INGREDIENSER
- 2 spsk. Dijon sennep
- 1 spsk. ahornsirup
- 1/2 tsk. løgpulver
- 1/2 tsk. hvidløgspulver
- 1/4 tsk. paprikakrydderi
- 1/4 tsk. salt
- 1/4 tsk. sort peber
- 4 kyllingelår med ben og skind
FREMGANGSMÅDE
1. BLAND sennep, ahornsirup, løgpulver, hvidløgspulver, paprika, salt og sort peber sammen i en lille skål.
2. VEND kyllingelårene i sennepsglasur og stil til side.
3. VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster til 195°C, og tryk Start/Pause.
4. LÆG kyllingelårene i madkurven og top med eventuelle rester af glasuren.
5. VÆLG Kylling, juster tiden til 20 minutter, og tryk Start/Pause.