Kylling Tikka

Kylling Tikka airfryer oppskrifter cosori
RatingDifficultyBeginner

INGREDIENSER 

  • 80 ml kokosmælk
  • 1 1/2 spsk. tomatpuré
  • 1 tsk. garam marsala
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • 1 spsk. ingefær, revet
  • 1 tsk. salt
  • 4 kyllingelår

INGREDIENSER

  • 80 ml kokosmælk
  • 1 1/2 spsk. tomatpuré
  • 1 tsk. garam marsala
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • 1 spsk. ingefær, revet
  • 1 tsk. salt
  • 4 kyllingelår

FREMGANGSMÅDE

1.  BLAND alle ingredienserne undtagen kyllingen i en skål..

2.  VEND kyllingelårene godt til i kokosmarinade.

3.  SÆT i køleskabet og lad det marinere i op til 1 time.

4.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 177°C, og tryk Start/Pause.

5.  FJERN kyllingelårene fra køleskabet og stil dem i den opvarmede luftfryser.

6.  STEG på 177°C i 20 minutter.

7.  SERVERES med dampet basmatiris.

Ingredients

Directions

Notes

Kylling Tikka
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.