![ikon airfryer oppskrifter](https://usercontent.one/wp/cosori.dk/wp-content/uploads/2021/04/ikon-airfryer-oppskrifter-370x400.png?media=1720061550)
SERVERING
2
Portioner
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/cosori.dk/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1720061550)
ARBEJDE
1
Time
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/cosori.dk/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1720061550)
STEGETID
20
Minutter
INGREDIENSER
- 80 ml kokosmælk
- 1 1/2 spsk. tomatpuré
- 1 tsk. garam marsala
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. gurkemeje
- 1 tsk. kardemomme
- 1 tsk. hvidløgspulver
- 1 spsk. ingefær, revet
- 1 tsk. salt
- 4 kyllingelår
![Cosori airfryer](https://usercontent.one/wp/cosori.dk/wp-content/uploads/2021/03/Cosori-air-fryer-400x400.png?media=1720061550)
FREMGANGSMÅDE
1. BLAND alle ingredienserne undtagen kyllingen i en skål..
2. VEND kyllingelårene godt til i kokosmarinade.
3. SÆT i køleskabet og lad det marinere i op til 1 time.
4. VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 177°C, og tryk Start/Pause.
5. FJERN kyllingelårene fra køleskabet og stil dem i den opvarmede luftfryser.
6. STEG på 177°C i 20 minutter.
7. SERVERES med dampet basmatiris.