![ikon airfryer oppskrifter](https://usercontent.one/wp/cosori.dk/wp-content/uploads/2021/04/ikon-airfryer-oppskrifter-370x400.png?media=1720061550)
SERVERING
3
Portioner
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/cosori.dk/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1720061550)
ARBEJDE
5
Minutter
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/cosori.dk/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1720061550)
STEGETID
25
Minutter
INGREDIENSER
- 2 spsk. majsstivelse
- 4 spsk. parmesan, revet
- 1 spsk hvidløgspulver
- Salt og peber
- 680g kyllingevinger
- Madlavningsspray / olie
![Cosori airfryer](https://usercontent.one/wp/cosori.dk/wp-content/uploads/2021/03/Cosori-air-fryer-400x400.png?media=1720061550)
FREMGANGSMÅDE
1. VÆLG Preheat (Forvarm) på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.
2. BLAND majsstivelse, halvdelen af det revede parmesan, hvidløgspulver, salt og peber i en skål.
3. KOM kyllingevingerne i skålen med krydderier og bland dem godt.
4. SPRAY kyllingevingerne med lidt olie og kom i madkurven.
5. VÆLG Kylling og tryk Start/Pause. Sørg for at ryste kurvene halvvejs gennem tilberedningen.
6. RYST kurvene halvvejs gennem tilberedningen.
7. DRYS til sidst resten af parmesanblandingen over kyllingen og servér.