Kyllingevinger honning-sriracha

Kyllingvinger honning-sriracha airfryer oppskrifter

INGREDIENSER

  • 1/2 tsk. paprikakrydderi
  • 1/2 tsk. hvidløgspulver
  • 1/2 tsk. løgpulver
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/4 tsk. sort peber
  • 2 spsk. majsstivelse
  • 450g kyllingevinger
  • Madlavningsspray/olie
  • 0,8 dl honning
  • 0,8 dl Sriracha
  • 1 spsk. riseddike
  • 1/4 tsk. sesamolie

INGREDIENSER

  • 1/2 tsk. paprikakrydderi
  • 1/2 tsk. hvidløgspulver
  • 1/2 tsk. løgpulver
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/4 tsk. sort peber
  • 2 spsk. majsstivelse
  • 450g kyllingevinger
  • Madlavningsspray/olie
  • 0,8 dl honning
  • 0,8 dl Sriracha
  • 1 spsk. riseddike
  • 1/4 tsk. sesamolie

FREMGANGSMÅDE

1.  BLAND paprika, hvidløgspulver, løgpulver, salt, sort peber og majsstivelse sammen.

2.  BLAND kyllingevingerne i krydderiblandingen til alle vingerne er jævnt dækkede.

3.  SPRAY vingerne med olie og bland rundt, indtil alle vingerne er dækket af olie.

4.  VÆLG Preheat (Forvarm) og tryk Start/Pause.

5.  LÆG vingerne i madkurven.

6.  VÆLG Kylling, justér tiden til 30 minutter, og tryk Start/Pause.

7.  RYST kurven halvvejs gennem tilberedningen.

8.  PISK til sidst en sauce med honning, Sriracha, risvineddike og sesamolie i en stor skål.

9.  BLAND de stegte kyllingevinger med saucen og servér.

Ingredients

Directions

Notes

Kyllingevinger honning-sriracha
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.