SERVERING
2-4
Portioner
ARBEJDE
5
Minutter
STEGETID
30
Minutter
INGREDIENSER
- 1/2 tsk. paprikakrydderi
- 1/2 tsk. hvidløgspulver
- 1/2 tsk. løgpulver
- 1/2 tsk. salt
- 1/4 tsk. sort peber
- 2 spsk. majsstivelse
- 450g kyllingevinger
- Madlavningsspray/olie
- 0,8 dl honning
- 0,8 dl Sriracha
- 1 spsk. riseddike
- 1/4 tsk. sesamolie
FREMGANGSMÅDE
1. BLAND paprika, hvidløgspulver, løgpulver, salt, sort peber og majsstivelse sammen.
2. BLAND kyllingevingerne i krydderiblandingen til alle vingerne er jævnt dækkede.
3. SPRAY vingerne med olie og bland rundt, indtil alle vingerne er dækket af olie.
4. VÆLG Preheat (Forvarm) og tryk Start/Pause.
5. LÆG vingerne i madkurven.
6. VÆLG Kylling, justér tiden til 30 minutter, og tryk Start/Pause.
7. RYST kurven halvvejs gennem tilberedningen.
8. PISK til sidst en sauce med honning, Sriracha, risvineddike og sesamolie i en stor skål.
9. BLAND de stegte kyllingevinger med saucen og servér.