Kyllingevinger med hvidløg og parmesan

Kyllingvinger med hvitløk og parmesan
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER

  • 2 spsk. majsstivelse
  • 4 spsk. parmesan, revet
  • 1 spsk hvidløgspulver
  • Salt og peber
  • 680g kyllingevinger
  • Madlavningsspray / olie

INGREDIENSER

  • 2 spsk. majsstivelse
  • 4 spsk. parmesan, revet
  • 1 spsk hvidløgspulver
  • Salt og peber
  • 680g kyllingevinger
  • Madlavningsspray / olie

FREMGANGSMÅDE

1.  VÆLG Preheat (Forvarm) på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.

2.  BLAND majsstivelse, halvdelen af det revede parmesan, hvidløgspulver, salt og peber i en skål.

3.  KOM kyllingevingerne i skålen med krydderier og bland dem godt.

4.  SPRAY kyllingevingerne med lidt olie og kom i madkurven.

5.  VÆLG Kylling og tryk Start/Pause. Sørg for at ryste kurvene halvvejs gennem tilberedningen.

6.  RYST kurvene halvvejs gennem tilberedningen.

7.  DRYS til sidst resten af parmesanblandingen over kyllingen og servér.

Ingredients

Directions

Kyllingevinger med hvidløg og parmesan
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.