SERVERING
3
Portioner
ARBEJDE
5
Minutter
STEGETID
25
Minutter
INGREDIENSER
- 2 tsk. malet timian
- 2 tsk. tørret rosmarin
- 2 tsk. all round krydderi
- 2 tsk. malet ingefær
- 1 tsk. hvidløgspulver
- 1 tsk. løgpulver
- 1 tsk. kanel
- 1 tsk. paprikakrydderi
- 1 tsk. chilipulver
- 1/2 tsk. muskatnød
- 1/3 tsk. salt
- 0,6 dl vegetabilsk olie
- 450-900g kyllingevinger
- Saft fra 1 presset lime
FREMGANGSMÅDE
1. VÆLG Preheat (Forvarme) på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.
2. BLAND alle krydderier og olie sammen i en skål for at lave en marinade.
3. BLAND kyllingevingerne i marinaden, så den er godt blandet.
4. LÆG kyllingevingerne i madkurven.
5. VÆLG Kylling og tryk Start/Pause.
6. RYST kurvene halvvejs gennem tilberedningen.
7. TAG kyllingevingerne ud og læg dem på et serveringsfad.
8. PRES frisk limesaft over kyllingevingerne og servér.