Jerk kyllingevinger

Jerk kyllingvinger
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER

  • 2 tsk. malet timian
  • 2 tsk. tørret rosmarin
  • 2 tsk. all round krydderi
  • 2 tsk. malet ingefær
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. løgpulver
  • 1 tsk. kanel
  • 1 tsk. paprikakrydderi
  • 1 tsk. chilipulver
  • 1/2 tsk. muskatnød
  • 1/3 tsk. salt
  • 0,6 dl vegetabilsk olie
  • 450-900g kyllingevinger
  • Saft fra 1 presset lime

INGREDIENSER

  • 2 tsk. malet timian
  • 2 tsk. tørret rosmarin
  • 2 tsk. all round krydderi
  • 2 tsk. malet ingefær
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. løgpulver
  • 1 tsk. kanel
  • 1 tsk. paprikakrydderi
  • 1 tsk. chilipulver
  • 1/2 tsk. muskatnød
  • 1/3 tsk. salt
  • 0,6 dl vegetabilsk olie
  • 450-900g kyllingevinger
  • Saft fra 1 presset lime

FREMGANGSMÅDE

1.  VÆLG Preheat (Forvarme) på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.

2.  BLAND alle krydderier og olie sammen i en skål for at lave en marinade.

3.  BLAND kyllingevingerne i marinaden, så den er godt blandet.

4.  LÆG kyllingevingerne i madkurven.

5.  VÆLG Kylling og tryk Start/Pause.

6.  RYST kurvene halvvejs gennem tilberedningen.

7.  TAG kyllingevingerne ud og læg dem på et serveringsfad.

8.  PRES frisk limesaft over kyllingevingerne og servér.

Ingredients

Directions

Jerk kyllingevinger
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.