SERVERING
2-4
Portioner
ARBEJDE
15
Minutter
STEGETID
25
Minutter
INGREDIENSER
- 680g kyllingevinger
- 1 1/2 spsk. vegetabilsk olie
- Salt og peber
- 0,6 dl soyasovs
- 0,6 dl honning
- 2 spsk. riseddike
- 1 spsk. Sriracha
- 2 fed hvildløg, hakket
- 1 spsk. frisk ingefær, revet
- 1 finthakket forårsløg, til pynt
FREMGANGSMÅDE
1. VÆLG Preheat (Forvarm) på Cosori airfryer og trykk Start/pause.
2. BLAND kyllingevinger, olie, salt og peber godt sammen.
3. LÆG derefter kyllingevingerne i madkurven på airfryeren.
4. VÆLG Kylling og tryk Start/Pause.
5. BLAND sojasovs, honning, risvinseddike, Sriracha, hvidløg og ingefær i en gryde.
6. LAD det simre indtil glazen er let reduceret, cirka 10 minutter.
7. TAG kyllingevingerne ud efter 20 minutter og bland dem med den varme glaze i en stor skål.
8. LÆG kyllingevingerne tilbage i madkurven og færdiggør de sidste 5 minutters tilberedning.
9. PYNT med forårsløg og servér.
170 / 5.000
Oversættelsesresultater
En kombination af lækre smagsvarianter, der giver et fantastisk resultat. Meget velsmagende kyllingevinger til fingermadshygge denne weekend. Giver denne opskrift en varm anbefaling.