Mongolske kyllingevinger

Mongolske kyllingvinger airfryer oppskrifter cosori
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER

  • 680g kyllingevinger
  • 1 1/2 spsk. vegetabilsk olie
  • Salt og peber
  • 0,6 dl soyasovs
  • 0,6 dl honning
  • 2 spsk. riseddike
  • 1 spsk. Sriracha
  • 2 fed hvildløg, hakket
  • 1 spsk. frisk ingefær, revet
  • 1 finthakket forårsløg, til pynt

INGREDIENSER

  • 680g kyllingevinger
  • 1 1/2 spsk. vegetabilsk olie
  • Salt og peber
  • 0,6 dl soyasovs
  • 0,6 dl honning
  • 2 spsk. riseddike
  • 1 spsk. Sriracha
  • 2 fed hvildløg, hakket
  • 1 spsk. frisk ingefær, revet
  • 1 finthakket forårsløg, til pynt

FREMGANGSMÅDE

1.  VÆLG Preheat (Forvarm) på Cosori airfryer og trykk Start/pause.

2.  BLAND kyllingevinger, olie, salt og peber godt sammen.

3.  LÆG derefter kyllingevingerne i madkurven på airfryeren.

4.  VÆLG Kylling og tryk Start/Pause.

5.  BLAND sojasovs, honning, risvinseddike, Sriracha, hvidløg og ingefær i en gryde.

6.  LAD det simre indtil glazen er let reduceret, cirka 10 minutter.

7.  TAG kyllingevingerne ud efter 20 minutter og bland dem med den varme glaze i en stor skål.

8.  LÆG kyllingevingerne tilbage i madkurven og færdiggør de sidste 5 minutters tilberedning.

9. PYNT med forårsløg og servér.

Ingredients

Directions

Mongolske kyllingevinger
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

En tanke om “Mongolske kyllingevinger

  1. Simen siger:

    170 / 5.000
    Oversættelsesresultater
    En kombination af lækre smagsvarianter, der giver et fantastisk resultat. Meget velsmagende kyllingevinger til fingermadshygge denne weekend. Giver denne opskrift en varm anbefaling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.