SERVERING
4
Portioner
ARBEJDE
5
Minutter
STEGETID
30
Minutter
INGREDIENSER
- 1 spsk. hvidløgspulver
- 1 kyllingebouillon
- 1 spsk. grillkrydderier (hvidløg og krydderurter)
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. sort peber
- 1 tsk. paprikakrydderi
- 1 tsk. cayennepeber
- 1 tsk. Old Bay krydderi
- 1 tsk. løgpulver
- 1/2 tsk. tørret oregano
- 450g kyllingevinger
- Madlavningsspray / olie
- Dressing, til servering
FREMGANGSMÅDE
1. VÆLG Preheat (Forvarme) på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.
2. BLAND krydderierne godt sammen i en skål.
3. VEND kyllingevingerne i halvdelen af krydderiblandingen og spray kyllingen med lidt madlavningsspray/olie.
4. LÆG kyllingevingerne i madkurven på airfryeren.
5. VÆLG Kylling, justér tiden til 30 minutter, og tryk Start/Pause.
6. RYST kurvene halvvejs gennem tilberedningen.
7. LÆG vingerne i en skål og drys med den anden halvdel af krydderiet, indtil det er godt dækket.
8. SERVÉR med dressing.