Kyllingevinger

kyllingvinger airfryer oppskrifter cosori
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER

  • 1 spsk. hvidløgspulver
  • 1 kyllingebouillon
  • 1 spsk. grillkrydderier (hvidløg og krydderurter)
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. sort peber
  • 1 tsk. paprikakrydderi
  • 1 tsk. cayennepeber
  • 1 tsk. Old Bay krydderi
  • 1 tsk. løgpulver
  • 1/2 tsk. tørret oregano
  • 450g kyllingevinger
  • Madlavningsspray / olie
  • Dressing, til servering

INGREDIENSER

  • 1 spsk. hvidløgspulver
  • 1 kyllingebouillon
  • 1 spsk. grillkrydderier (hvidløg og krydderurter)
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. sort peber
  • 1 tsk. paprikakrydderi
  • 1 tsk. cayennepeber
  • 1 tsk. Old Bay krydderi
  • 1 tsk. løgpulver
  • 1/2 tsk. tørret oregano
  • 450g kyllingevinger
  • Madlavningsspray / olie
  • Dressing, til servering

FREMGANGSMÅDE

1.  VÆLG Preheat (Forvarme) på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.

2.  BLAND krydderierne godt sammen i en skål.

3.  VEND kyllingevingerne i halvdelen af krydderiblandingen og spray kyllingen med lidt madlavningsspray/olie.

4.  LÆG kyllingevingerne i madkurven på airfryeren.

5.  VÆLG Kylling, justér tiden til 30 minutter, og tryk Start/Pause.

6.  RYST kurvene halvvejs gennem tilberedningen.

7.  LÆG vingerne i en skål og drys med den anden halvdel af krydderiet, indtil det er godt dækket.

8.  SERVÉR med dressing.

Ingredients

Directions

Kyllingevinger
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.