![ikon airfryer oppskrifter](https://usercontent.one/wp/cosori.dk/wp-content/uploads/2021/04/ikon-airfryer-oppskrifter-370x400.png?media=1720061550)
SERVERING
2-4
Portioner
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/cosori.dk/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1720061550)
ARBEJDE
1
Time
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/cosori.dk/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1720061550)
STEGETID
6
Minutter
INGREDIENSER
- 1 spsk. ssamjang
- 1 spsk. gochujang
- 1 spsk. sojasovs
- 1 spsk. sesamolie
- 1 spsk. honning
- 1 tsk. risvineddike
- 450g oksekød, skåret i 4 centimeters tykke skiver
- Træspyd
![Cosori airfryer](https://usercontent.one/wp/cosori.dk/wp-content/uploads/2021/03/Cosori-air-fryer-400x400.png?media=1720061550)
FREMGANGSMÅDE
1. BLAND ssamjang, gochujang, sojasovs, sesamolie, honning og eddike sammen i en skål.
2. SKÆR bøffen i 4 centimeters tykke skiver og bland kødet i marinaden. Lad det marinere i 1 time.
3. VÆLG Preaheat (Forvarm) på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.
4. TRÆK spyddene gennem kødskiverne og læg bøfspydene i madkurven på airfryeren.
5. VÆLG Bøf og tryk Start/Pause.