Koreanske Steakspyd

biffspyd airfryer oppskrifter cosori
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER 

  • 1 spsk. ssamjang
  • 1 spsk. gochujang
  • 1 spsk. sojasovs
  • 1 spsk. sesamolie
  • 1 spsk. honning
  • 1 tsk. risvineddike
  • 450g oksekød, skåret i 4 centimeters tykke skiver
  • Træspyd

INGREDIENSER

  • 1 spsk. ssamjang
  • 1 spsk. gochujang
  • 1 spsk. sojasovs
  • 1 spsk. sesamolie
  • 1 spsk. honning
  • 1 tsk. risvineddike
  • 450g oksekød, skåret i 4 centimeters tykke skiver
  • Træspyd

FREMGANGSMÅDE

1.  BLAND ssamjang, gochujang, sojasovs, sesamolie, honning og eddike sammen i en skål.

2.  SKÆR bøffen i 4 centimeters tykke skiver og bland kødet i marinaden. Lad det marinere i 1 time.

3.  VÆLG Preaheat (Forvarm) på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.

4.  TRÆK spyddene gennem kødskiverne og læg bøfspydene i madkurven på airfryeren.

5.  VÆLG Bøf og tryk Start/Pause.

Ingredients

Directions

Koreanske Steakspyd
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.