
SERVERING
2-4
Portioner

ARBEJDE
1
Time

STEGETID
6
Minutter
INGREDIENSER
- 1 spsk. ssamjang
- 1 spsk. gochujang
- 1 spsk. sojasovs
- 1 spsk. sesamolie
- 1 spsk. honning
- 1 tsk. risvineddike
- 450g oksekød, skåret i 4 centimeters tykke skiver
- Træspyd

FREMGANGSMÅDE
1. BLAND ssamjang, gochujang, sojasovs, sesamolie, honning og eddike sammen i en skål.
2. SKÆR bøffen i 4 centimeters tykke skiver og bland kødet i marinaden. Lad det marinere i 1 time.
3. VÆLG Preaheat (Forvarm) på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.
4. TRÆK spyddene gennem kødskiverne og læg bøfspydene i madkurven på airfryeren.
5. VÆLG Bøf og tryk Start/Pause.