SERVERING
2-4
Portioner
ARBEJDE
4
Timer
STEGETID
10
Minutter
INGREDIENSER
- 1 dl græsk yoghurt
- 1 spsk. olivenolie
- 1 tsk. paprikakrydderi
- 1/4 tsk. spidskommen
- 1/2 tsk. chilipulver
- 1 økologisk citron, saft + skal
- 1 tsk. salt
- 1/4 tsk. friskkværnet sort peber
- 4 fed hvidløg, hakket
- 450g kyllingelår, skåret i 4 centimeters tykke skiver
- Træspyd
FREMGANGSMÅDE
1. BLAND yoghurt, olivenolie, paprika, spidskommen, chilipulver, citronsaft, citronskal, salt, peber og hvidløg sammen i en stor skål.
2. TILFØJ kyllingen til marinaden og lad den marinere i køleskabet i mindst 4 timer.
3. VÆLG Preheat (Forvarm) og tryk Start/Pause.
4. SKÆR de marinerede kyllingelår i 4 cm tykke skiver og træk spyd gennem hver skive.
5. LÆG kyllingspydene i madkurven til airfryeren.
6. VÆLG Kylling, indstil tiden på 10 minutter og tryk Start/Pause.