Kyllingespyd med hvidløg og krydderurter

kyllingspyd med hvitløk og urter airfryer oppskrifter
RatingDifficultyBeginner

INGREDIENSER 

  • 3 spsk. olivenolie
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 1/2 tsk. tørret timian
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/4 tsk. sort peber
  • 1 citron (saft)
  • 450g kyllingelår, skåret i 4 centimeters tykke skiver
  • Træspyd

INGREDIENSER

  • 3 spsk. olivenolie
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 1/2 tsk. tørret timian
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/4 tsk. sort peber
  • 1 citron (saft)
  • 450g kyllingelår, skåret i 4 centimeters tykke skiver
  • Træspyd

FREMGANGSMÅDE

1.  BLAND olivenolie, hvidløg, oregano, timian, salt, sort peber og citronsaft sammen i en stor skål.

2.  TILFØJ kyllingen til marinaden og lad den marinere i 1 time.

3.  VÆLG Preheat (Forvarm) og tryk Start/Pause.

4.  SKÆR den marinerede kylling i 4 cm tykke skiver og træk spyd gennem hver skive.

5.  LÆG spydene i madkurven til airfryeren.

6.  VÆLG Kylling, indstil tiden på 10 minutter, og tryk Start/Pause.

Ingredients

Directions

Kyllingespyd med hvidløg og krydderurter
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.