SERVERING
2-4
Portioner
ARBEJDE
1
Time
STEGETID
10
Minutter
INGREDIENSER
- 3 spsk. olivenolie
- 3 fed hvidløg, finthakket
- 1 tsk. tørret oregano
- 1/2 tsk. tørret timian
- 1/2 tsk. salt
- 1/4 tsk. sort peber
- 1 citron (saft)
- 450g kyllingelår, skåret i 4 centimeters tykke skiver
- Træspyd
FREMGANGSMÅDE
1. BLAND olivenolie, hvidløg, oregano, timian, salt, sort peber og citronsaft sammen i en stor skål.
2. TILFØJ kyllingen til marinaden og lad den marinere i 1 time.
3. VÆLG Preheat (Forvarm) og tryk Start/Pause.
4. SKÆR den marinerede kylling i 4 cm tykke skiver og træk spyd gennem hver skive.
5. LÆG spydene i madkurven til airfryeren.
6. VÆLG Kylling, indstil tiden på 10 minutter, og tryk Start/Pause.