Svinekød teriyaki spyd

Svinekjøtt teriyaki grillspyd airfryer oppskrifter
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER 

  • 1 spsk. majsstivelse
  • 120 ml vand
  • 60 ml sojasovs
  • 50 g brun farin
  • 1 fed hakket hvidløg
  • 1/2 tsk. revet ingefær
  • Sort peber
  • 450g svinekød skåret i 4 cm tern
  • Træspyd
  • Madlavningsspray
  • Salt og peber

INGREDIENSER

  • 1 spsk. majsstivelse
  • 120 ml vand
  • 60 ml sojasovs
  • 50 g brun farin
  • 1 fed hakket hvidløg
  • 1/2 tsk. revet ingefær
  • Sort peber
  • 450g svinekød skåret i 4 cm tern
  • Træspyd
  • Madlavningsspray
  • Salt og peber

FREMGANGSMÅDE

1.  PISK majsstivelse og vand sammen.

2.  BLAND majsstivelsesblandingen, sojasovsen, farin, hvidløg og ingefær i en lille gryde. Kog saucen ved høj varme, cirka 5 minutter.

3.  KRYDRE sausen med sort peber og lad den afkøles.

4.  TRÆK spyddene gennem svinekødet.

5.  MARINER spydene i teriyakisausen.

6.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.

7.  LÆG spydene i madkurven og spray med madlavningsspray.

8.  VÆLG Biff, juster tiden til 8 minutter, og tryk Start/Pause.

9.  PENSLE spydene med teriyakisausen hvert 2. minut under tilberedningen.

10.  KRYDRE med salt og peber, og server.

Ingredients

Directions

Svinekød teriyaki spyd
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.