
SERVERING
2-4
Portioner

ARBEJDE
35
Minutter

STEGETID
8
Minutter
INGREDIENSER
- 1 spsk. majsstivelse
- 120 ml vand
- 60 ml sojasovs
- 50 g brun farin
- 1 fed hakket hvidløg
- 1/2 tsk. revet ingefær
- Sort peber
- 450g svinekød skåret i 4 cm tern
- Træspyd
- Madlavningsspray
- Salt og peber

FREMGANGSMÅDE
1. PISK majsstivelse og vand sammen.
2. BLAND majsstivelsesblandingen, sojasovsen, farin, hvidløg og ingefær i en lille gryde. Kog saucen ved høj varme, cirka 5 minutter.
3. KRYDRE sausen med sort peber og lad den afkøles.
4. TRÆK spyddene gennem svinekødet.
5. MARINER spydene i teriyakisausen.
6. VÆLG Forvarme på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.
7. LÆG spydene i madkurven og spray med madlavningsspray.
8. VÆLG Biff, juster tiden til 8 minutter, og tryk Start/Pause.
9. PENSLE spydene med teriyakisausen hvert 2. minut under tilberedningen.
10. KRYDRE med salt og peber, og server.