Lam shawarma spyd

lam shawarma spyd airfryer oppskrifter
RatingDifficultyBeginner

INGREDIENSER 

  • 320 g lam
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. paprikakrydderi
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. løgpulver
  • 1/2 tsk. kanel
  • 1/2 tsk. gurkemeje
  • 1/2 tsk. fennikelfrø
  • 1/2 tsk. korianderfrø
  • 1/2 tsk. salt
  • 4 spyd (20 cm lange)

INGREDIENSER

  • 320 g lam
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. paprikakrydderi
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. løgpulver
  • 1/2 tsk. kanel
  • 1/2 tsk. gurkemeje
  • 1/2 tsk. fennikelfrø
  • 1/2 tsk. korianderfrø
  • 1/2 tsk. salt
  • 4 spyd (20 cm lange)

FREMGANGSMÅDE

1.  BLAND alle ingredienserne godt sammen i en skål.

2.  KOM 80g kød på hver pind, og sæt dem derefter på køl i 10 minutter. 

3.  VÆLG Forvarm på Cosori Airfryer og tryk Start/Pause.

4.  LÆG spydet i den forvarmede airfryeren, vælg Biff , juster tiden til 8 minutter, og tryk på Start/Pause .

5.  SERVER med eller uden dressing.

Ingredients

Directions

Lam shawarma spyd
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.