SERVERING
4-5
Portioner
ARBEJDE
35
Minutter
STEGETID
20
Minutter
INGREDIENSER
- 300g pizzadej, på køl
- Mel, (drys på dej)
- 8 skiver skinke, kogt
- 3 skiver provolone
- 3 skiver mozzarella
- 100g stegt rød paprika, hakket
- 1 tsk. provence krydderi
- 1 æg, pisket
- 1 spsk. mælk
- 1/4 tsk. salt
- 1/4 tsk. tørret oregano
- 1/4 tsk. hvidløgspulver
- 1/4 tsk. sort peber
FREMGANGSMÅDE
1. LAD dejen hvile ved stuetemperatur i 30 minutter.
2. DRYS mel på dejen og rul den ud til en tykkelse på 6 mm.
3. LÆG skinke, oste, peberfrugt og provencalsk krydderier på halvdelen af dejen. Fold over for at forsegle.
4. BLAND æg og mælk sammen. Pensl toppen af dejen med æggeblanding.
5. DRYS salt, oregano, hvidløgspulver og peber ovenpå. Sæt til side.
6. VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster til 177°C, og tryk Start/Pause.
7. LÆG Stromboli i madkurven.
8. STEG ved 177°C i 20 minutter. Vend Stromboli hvert 5 minutt under tilberedningen.