
SERVERING
2-4
Portioner

ARBEJDE
5
Timer

STEGETID
10
Minutter
INGREDIENSER
- 450g kyllingevinger
- 4 dl kærnemelk
- 1 spsk. Tabasco
- 180g mel
- 2 1/2 tsk. salt
- 1 1/ 2 tsk. sort peber
- 2 tsk. hvidløgspulver
- 2 tsk. løgpulver
- 2 tsk. paprikakrydderi
- 1 1/2 tsk. sennep
- 1 tsk. cayennepeber
- 1 1/2 spsk. majsstivelse
- Madlavningsspray/olie

FREMGANGSMÅDE
1. MARINER kyllingevingerne i kærnemælk og Tabasco i 4 timer eller natten over.
2. TILFØJ alle de resterende ingredienser i en stor skål og bland godt.
3. BLAND den marinerede kylling i melblandingen og ryst ingredienserne af, hvis den klistrer for meget.
4. BLAND 1/3 af marinaden i melblandingen og bland godt. Dette vil skabe små flager.
5. LAD kyllingen stå udenfor i en time, indtil belægningen bliver klistret, og kom kyllingen tilbage i melblandingen. Sæt til side.
6. VÆLG Forvarme på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.
7. SPRAY et lille lag madlavningsspray/olie på hver side af kyllingevingerne og læg dem i madkurven.
8. STEG kyllingen på 200°C i 10 minutter, til den er gyldenbrun og sprød.