Cajun kyllingevinger

Cajun kyllingvinger airfryer oppskrifter
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER 

  • 450g kyllingevinger
  • 4 dl kærnemelk
  • 1 spsk. Tabasco
  • 180g mel
  • 2 1/2 tsk. salt
  • 1 1/ 2 tsk. sort peber
  • 2 tsk. hvidløgspulver
  • 2 tsk. løgpulver
  • 2 tsk. paprikakrydderi
  • 1 1/2 tsk. sennep
  • 1 tsk. cayennepeber
  • 1 1/2 spsk. majsstivelse
  • Madlavningsspray/olie

INGREDIENSER

  • 450g kyllingevinger
  • 4 dl kærnemelk
  • 1 spsk. Tabasco
  • 180g mel
  • 2 1/2 tsk. salt
  • 1 1/ 2 tsk. sort peber
  • 2 tsk. hvidløgspulver
  • 2 tsk. løgpulver
  • 2 tsk. paprikakrydderi
  • 1 1/2 tsk. sennep
  • 1 tsk. cayennepeber
  • 1 1/2 spsk. majsstivelse
  • Madlavningsspray/olie

FREMGANGSMÅDE

1.  MARINER kyllingevingerne i kærnemælk og Tabasco i 4 timer eller natten over.

2.  TILFØJ alle de resterende ingredienser i en stor skål og bland godt.

3.  BLAND den marinerede kylling i melblandingen og ryst ingredienserne af, hvis den klistrer for meget.

4.  BLAND 1/3 af marinaden i melblandingen og bland godt. Dette vil skabe små flager.

5.  LAD kyllingen stå udenfor i en time, indtil belægningen bliver klistret, og kom kyllingen tilbage i melblandingen. Sæt til side.

6.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.

7.  SPRAY et lille lag madlavningsspray/olie på hver side af kyllingevingerne og læg dem i madkurven.

8.  STEG kyllingen på 200°C i 10 minutter, til den er gyldenbrun og sprød.

Ingredients

Directions

Cajun kyllingevinger
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.