Sprøde “stegte” fiskenuggets

Sprø «fritert» fiskenuggets airfryer oppskrifter
Rating

INGREDIENSER 

  • 450g hvid fisk, skåret i 4 cm x 1,5 cm lange strimler
  • 30g mel
  • 1 spsk. Old Bay krydderier
  • 2 æg
  • 250g panko brødkrummer
  • Tartar sovs
  • Madlavningsspray/olie

INGREDIENSER

  • 450g hvid fisk, skåret i 4 cm x 1,5 cm lange strimler
  • 30g mel
  • 1 spsk. Old Bay krydderier
  • 2 æg
  • 250g panko brødkrummer
  • Tartar sovs
  • Madlavningsspray/olie

FREMGANGSMÅDE

1.  SKÆR fisk i 4 cm x 1,5 cm lange strimler.

2.  BLAND mel og Old Bay-krydderier sammen i en skål.

3.  VEND hvert stykke fisk med krydret mel, dyp derefter i sammenpisket æg, og rul derefter fisken i rasp.

4.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 177°C, og tryk Start/Pause.

5.  SPRAY fisken på begge sider med madlavningsspray/olie og læg den i madkurven.

6.  VÆLG Frosne fødevarer, juster tiden til 6 minutter, og tryk Start/Pause.

7.  RYST kurvene halvveis gjennom matlagingen (Shake Reminder-funksjonen vil gi deg beskjed når).

8.  SERVERES med tartar sovs.

Ingredients

Directions

Sprøde “stegte” fiskenuggets
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.