Stegt kylling

fritert kylling airfryer oppskrifter cosori
RatingDifficultyBeginner

INGREDIENSER 

  • 4 kyllingelår
  • 2 1/3 dl kærnemelk
  • 200g mel
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. løgpulver
  • 1 tsk. paprikakrydderi
  • 1/2 ts sort eller hvid peber
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. olie
  • Madlavningsspray/olie

INGREDIENSER

  • 4 kyllingelår
  • 2 1/3 dl kærnemelk
  • 200g mel
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. løgpulver
  • 1 tsk. paprikakrydderi
  • 1/2 ts sort eller hvid peber
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. olie
  • Madlavningsspray/olie

FREMGANGSMÅDE

1.  BLAND kyllingelårene og kærnemælken i en genlukkelig pose. Lad det marinere i 1-1 1/2 time.

2.  BLAND mel, krydderier og salt i en skål.

3.  TAG kyllingelårene direkte fra posen og læg dem i mel. Sørg for, at kyllingen er helt dækket. Læg derefter kyllingen på en tallerken og lad dem stå i 15 minutter.

4.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 195°C, og tryk Start/Pause.

5.  DYP en køkkenbørste i olien og pensl kyllingelårene på hver side.

6.  LÆG lårene i den forvarmede luftfryser.

7.  VÆLG Kylling og tryk Start/Pause.

8.  VEND kyllingen halvvejs i tilberedningen og sprøjt med madlavningsspray

9.  LAD kyllingelårene køle af i 5 minutter, når du er færdig med at tilberede, og server derefter.

Ingredients

Directions

Stegt kylling
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.