
SERVERING
2
Portioner

ARBEJDE
2
Timer

STEGETID
25
Minutter
INGREDIENSER
- 4 kyllingelår
- 2 1/3 dl kærnemelk
- 200g mel
- 1 tsk. hvidløgspulver
- 1 tsk. løgpulver
- 1 tsk. paprikakrydderi
- 1/2 ts sort eller hvid peber
- 1 tsk. salt
- 2 spsk. olie
- Madlavningsspray/olie

FREMGANGSMÅDE
1. BLAND kyllingelårene og kærnemælken i en genlukkelig pose. Lad det marinere i 1-1 1/2 time.
2. BLAND mel, krydderier og salt i en skål.
3. TAG kyllingelårene direkte fra posen og læg dem i mel. Sørg for, at kyllingen er helt dækket. Læg derefter kyllingen på en tallerken og lad dem stå i 15 minutter.
4. VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 195°C, og tryk Start/Pause.
5. DYP en køkkenbørste i olien og pensl kyllingelårene på hver side.
6. LÆG lårene i den forvarmede luftfryser.
7. VÆLG Kylling og tryk Start/Pause.
8. VEND kyllingen halvvejs i tilberedningen og sprøjt med madlavningsspray
9. LAD kyllingelårene køle af i 5 minutter, når du er færdig med at tilberede, og server derefter.