Sticky kylling med 5 krydderier

Klissete kylling med 5 krydre airfryer oppskrifter
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER 

  • 3 spsk. hoisinsaus
  • 1 spsk. østerssaus
  • 3 fed hvidløg
  • 2 tsk. kinesisk fem krydderier (pulver)
  • 4 spsk. honning
  • 2 spsk. sojasovs
  • 4 kyllingelår, benløs med skind

INGREDIENSER

  • 3 spsk. hoisinsaus
  • 1 spsk. østerssaus
  • 3 fed hvidløg
  • 2 tsk. kinesisk fem krydderier (pulver)
  • 4 spsk. honning
  • 2 spsk. sojasovs
  • 4 kyllingelår, benløs med skind

 

FREMGANGSMÅDE

1.  BLAND hoisinsaus, østerssaus, hvidløg, kinesisk femkrydderipulver, 2 spsk honning og 1 spsk mørk sojasauce i en stor skål.

2.  TILFØJ kyllingelårene og bland godt. Lad dem marinere i mindst 2 timer.

3.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster til 195°C, og tryk Start/Pause.

4.  VÆLG kyllingelårene i madkurven.

5.  VÆLG Kylling, juster tiden til 12 minutter, og tryk Start/Pause.

6.  BLAND resten af honningen og sojasovsen sammen i en lille skål.

7.  PENSLE toppen af kyllingen med honning-sojasauce efter 8 minutters kogning. Sæt derefter kurvene tilbage og færdiggør de sidste 4 minutter.

8.  SERVERES med dampet kinesisk broccoli og ris.

 

 

Ingredients

Directions

Sticky kylling med 5 krydderier
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.