SERVERING
2
Portioner
ARBEJDE
2
Timer
STEGETID
12
Minutter
INGREDIENSER
- 3 spsk. hoisinsaus
- 1 spsk. østerssaus
- 3 fed hvidløg
- 2 tsk. kinesisk fem krydderier (pulver)
- 4 spsk. honning
- 2 spsk. sojasovs
- 4 kyllingelår, benløs med skind
FREMGANGSMÅDE
1. BLAND hoisinsaus, østerssaus, hvidløg, kinesisk femkrydderipulver, 2 spsk honning og 1 spsk mørk sojasauce i en stor skål.
2. TILFØJ kyllingelårene og bland godt. Lad dem marinere i mindst 2 timer.
3. VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster til 195°C, og tryk Start/Pause.
4. VÆLG kyllingelårene i madkurven.
5. VÆLG Kylling, juster tiden til 12 minutter, og tryk Start/Pause.
6. BLAND resten af honningen og sojasovsen sammen i en lille skål.
7. PENSLE toppen af kyllingen med honning-sojasauce efter 8 minutters kogning. Sæt derefter kurvene tilbage og færdiggør de sidste 4 minutter.
8. SERVERES med dampet kinesisk broccoli og ris.