Kylling parmesan

Kylling parmesan airfryer oppskrifter cosori
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER 

  • 60g Panko brødkrummer (Italiensk stil)
  • 60g parmesanost, revet
  • 2 kyllingebryst (450g)
  • 70g mel
  • 2 æg, pisket
  • Madlavningsspray/olie
  • 2 skiver mozzarella
  • Marinadesauce, til servering
  • 2 blader persille, finthakket, til pynt

INGREDIENSER

  • 60g Panko brødkrummer (Italiensk stil)
  • 60g parmesanost, revet
  • 2 kyllingebryst (450g)
  • 70g mel
  • 2 æg, pisket
  • Madlavningsspray/olie
  • 2 skiver mozzarella
  • Marinadesauce, til servering
  • 2 blader persille, finthakket, til pynt

FREMGANGSMÅDE

1.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 185°C, og tryk Start/Pause.

2.  BLAND brødkrummer og parmesanost i en skål.

3.  VEND hvert kyllingebryst i mel, dyp derefter i de sammenpiskede æg, og rul derefter i raspblanding.

4.  SPRAY toppen af kyllingebrystene og indersiden af madkurvene med madlavningsspray og læg kyllingebrystene i kurven.

5.  STEG kyllingebrystene på 185°C i 12 minutter.

6.  LÆG 1 skive mozzarella på hvert kyllingebryst med 2 minutter tilbage til kogning.

7.  SERVERES med marinadesauce og pynt med finthakket persille.

Ingredients

Directions

Kylling parmesan
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.