SERVERING
2
Portioner
ARBEJDE
10
Minutter
STEGETID
12
Minutter
INGREDIENSER
- 60g Panko brødkrummer (Italiensk stil)
- 60g parmesanost, revet
- 2 kyllingebryst (450g)
- 70g mel
- 2 æg, pisket
- Madlavningsspray/olie
- 2 skiver mozzarella
- Marinadesauce, til servering
- 2 blader persille, finthakket, til pynt
FREMGANGSMÅDE
1. VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 185°C, og tryk Start/Pause.
2. BLAND brødkrummer og parmesanost i en skål.
3. VEND hvert kyllingebryst i mel, dyp derefter i de sammenpiskede æg, og rul derefter i raspblanding.
4. SPRAY toppen af kyllingebrystene og indersiden af madkurvene med madlavningsspray og læg kyllingebrystene i kurven.
5. STEG kyllingebrystene på 185°C i 12 minutter.
6. LÆG 1 skive mozzarella på hvert kyllingebryst med 2 minutter tilbage til kogning.
7. SERVERES med marinadesauce og pynt med finthakket persille.