Rosenkål med parmaskinke

rosenkål med parmaskinke
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER 

  • 300g rosenkål, halveret
  • 2 strimler parmaskinke i tern
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1/2 tsk. hvidløgspulver
  • Salt og peber
  • 1 spsk. parmesanost, revet

INGREDIENSER

  • 300g rosenkål, halveret
  • 2 strimler parmaskinke i tern
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1/2 tsk. hvidløgspulver
  • Salt og peber
  • 1 spsk. parmesanost, revet

FREMGANGSMÅDE

1.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.

2.  SKÆR stilkene fra rosenkålen, og skær derefter rosenkålen i 2 lige store dele.

3.  BLAND rosenkål, parmaskinke, olivenolie, hvidløgspulver, salt og peber godt i en skål.

4.  LÆG blandingen i madkurven.

5.  VÆLG Rotgrønnsaker, juster tiden til 10 minutter, og trykk deretter Start/Pause. Sørg for å riste kurvene halvveis gjennom matlagingen (Shake Reminder-funksjonen vil gi deg beskjed når).

6.  RIV parmesanost til pynt, og server derefter.

Ingredients

Directions

Rosenkål med parmaskinke
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.