Kanelsnegle

kanelsnurrer airfryer oppskrifter
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER 

GLASUR

  • 60g flødeost
  • 200g sukker
  • 100g smør
  • 1/2 tsk. vaniljeekstrakt

KANELSNEGLE

  • 2,5 dl mælk, lun
  • 60g smør, smeltet
  • 50g sukker
  • 1/2 pakke tørgær
  • 900g mel
  • 1/2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. salt
  • 60g smør, blødgjort
  • 100g brun farin
  • 2 1/2 tsk. kanel

INGREDIENSER

GLASUR

  • 60g flødeost
  • 200g sukker
  • 100g smør
  • 1/2 tsk. vaniljeekstrakt

KANELSNEGLE

  • 2,5 dl mælk, lun
  • 60g smør, smeltet
  • 50g sukker
  • 1/2 pakke tørgær
  • 900g mel
  • 1/2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. salt
  • 60g smør, blødgjort
  • 100g brun farin
  • 2 1/2 tsk. kanel

FREMGANGSMÅDE

1.  BLAND alle ingredienserne til glasuren godt og sørg for, at der ikke er klumper. Sæt til side.

2.  BLAND varm mælk, smeltet smør, hvidt sukker og tørgær i en stor skål og lad det stå i 1 minut

3.  TILFØJ 300g mel i skålen og sørg for, at det er godt blandet. Dæk med et håndklæde og lad skålen stå på et varmt sted i 1 time.

4.  BLAND det resterende mel, bagepulver og salt i.

5.  LÆG mel på en overflade og ælt dejen. Rul den derefter ud til en tykkelse på 6 millimeter.

6.  FORDEL det bløde smør på dejen, og drys farin og kanel ovenpå.

7.  RUL dejen fra den ene side til den anden.

8.  SKÆR dejen i 2-3 cm tykke skiver. Læg dem derefter på en smurt pande og dæk med et håndklæde i 30 minutter.

9.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 165°C, og tryk Start/Pause.

10.  LÆG kanelsnegle på bagepapir og læg dem i madkurven.

11.  BAG kanelsnegle ved 165°C i 12 minutter.

12.  FORDEL glasuren oven på hver kanelsnegl, når den er færdig bagt.

Ingredients

Directions

Kanelsnegle
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

En tanke om “Kanelsnegle

  1. mnilut siger:

    Bagte kanelsnegle, de var meget gode… Men jeg synes de var lidt dejagtige under… Så måske skulle de vendes… de sidste 3 minutter af bagetiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.