Chokolade soufflé

Sjokoladesufflé airfryer oppskrifter
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER 

  • Smør, til smøring
  • Sukker, drys
  • 80g kogechokolade
  • 60g smør
  • 2 æg, adskil æggeblomme og æggehvide
  • 1/2 tsk. ren vaniljeekstrakt
  • 2 spsk. mel
  • 3 spsk. sukker
  • Flormelis, drys

INGREDIENSER

  • Smør, til smøring
  • Sukker, drys
  • 80g kogechokolade
  • 60g smør
  • 2 æg, adskil æggeblomme og æggehvide
  • 1/2 tsk. ren vaniljeekstrakt
  • 2 spsk. mel
  • 3 spsk. sukker
  • Flormelis, drys

FREMGANGSMÅDE

1.  SMØR to ramekins / forme der rummer 2 dl med smør. Drys sukker i ramekins/forme, ryst for at fordele det rundt, og hæld derefter det der ikke klistrer ud.

2.  SMELT chokolade og smør sammen til det er flydende.

3.  PISK æggeblommer og vaniljeekstrakt godt ned i skålen med smeltet chokolade. Rør melet i, indtil der ikke er klumper, og stil det til afkøling

4.  PISK ægehviderne i en skål med en røremaskine på middel hastighed, indtil massen begynder at blive skummende og let hvid.

5.  TILSÆT sukkeret, lidt ad gangen, fortsæt med at piske ved middel hastighed, og øg derefter hastigheden, indtil hviden begynder at stivne. Sæt til side.

6.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 165°C, og tryk på Start/Pause.

7.  RØR ca. 1/3 af æggehviden i chokoladeblandingen. Bland derefter chokoladeblandingen i de resterende æggehvider, bland forsigtigt men grundigt.

8.  HÆLD dejen i ramekins/formene og læg dem i madkurven.

9.  BAG suoffléerne på 165°C i 13 minutter.

10.  DRYS flormelis på souffléerne efter tilberedning og server straks.

Ingredients

Directions

Chokolade soufflé
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.