Bananbrød med nødder

Bananbrød med nøtter airfryer oppskrifter
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER 

  • 60g smør, blødgjort
  • 100g sukker
  • 1 æg, pisket
  • 2 modne bananer, most
  • 1/4 tsk. vaniljeekstrakt
  • 100g mel
  • 1/2 tsk. natron
  • 1/2 tsk. salt
  • 50g valnødder, hakket
  • Madlavningsspray/olie

INGREDIENSER

  • 60g smør, blødgjort
  • 100g sukker
  • 1 æg, pisket
  • 2 modne bananer, most
  • 1/4 tsk. vaniljeekstrakt
  • 100g mel
  • 1/2 tsk. natron
  • 1/2 tsk. salt
  • 50g valnødder, hakket
  • Madlavningsspray/olie

FREMGANGSMÅDE

1.  BLAND smør og sukker sammen i en skål.

2.  TILFØJ æg, mosede bananer og vanilje. Sæt til side.

3.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 150°C, og tryk på Start/Pause.

4.  SIGT mel, natron og salt sammen.

5.  BLAND de tørre ingredienser sammen med de våde ingredienser, indtil de er godt blandet. Bland derefter hakkede valnødder i.

6.  SMØR 1 lille brødform med lidt madlavningsspray og fyld derefter panden med dej.
7. 
LÆG
formen i madkurven.

8.  VÆLG Dessert, juster tiden til 40 minutter, og tryk Start/Pause.

Ingredients

Directions

Notes

Bananbrød med nødder
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.