Majsbrød muffins med ost

Maisbrød muffins airfryer
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER 

  • 65g mel
  • 65g majsmel
  • 3 spsk. hvidt sukker
  • 1 tsk. salt
  • 1 1/2 tsk. bagepulver
  • 1 1/4 dl mælk
  • 3 spsk. smør, smeltet
  • 1 æg
  • 150g mere
  • 3 forårsløg, hakket
  • 100g cheddarost, revet
  • Madlavningsspray/olie

INGREDIENSER

  • 65g mel
  • 65g majsmel
  • 3 spsk. hvidt sukker
  • 1 tsk. salt
  • 1 1/2 tsk. bagepulver
  • 1 1/4 dl mælk
  • 3 spsk. smør, smeltet
  • 1 æg
  • 150g mere
  • 3 forårsløg, hakket
  • 100g cheddarost, revet
  • Madlavningsspray/olie

FREMGANGSMÅDE

1.  BLAND mel, majsmel, sukker, salt og bagepulver i en skål.

2.  PISK mælk, smør og æg sammen i en skål, indtil det er godt blandet.

3.  BLAND de tørre ingredienser med de våde ingredienser.

4.  TILSÆT majs, forårsløg og revet cheddarost til blandingen.

5.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 160°C, og tryk Start/Pause.

6.  SMØR muffinsforme med madlavningsspray og hæld blandingen i formene, til de er 3/4 fyldte.

7.  LÆG muffinsene i madkurven.

8.  VÆLG Brød, juster tiden til 15 minutter, og tryk Start/Pause.

9.  SERVER muffins med mere smør, eller nyd som de er.

Ingredients

Directions

Majsbrød muffins med ost
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.