SERVERING
4
Portioner
ARBEJDE
5
Minutter
STEGETID
8
Minutter
INGREDIENSER
- 1 fransk baguette, 30 cm
- 4 fed hvidløg, hakket
- 3 spsk. smør, stuetemperatur
- 1 spsk. olivenolie
- 2 spsk. parmesanost, revet
- 2 spsk. persille, finthakket
FREMGANGSMÅDE
1. SKÆR baguetten på langs i to lige store dele. Skær derefter hver af skiverne på midten og lav fire 15 cm lange skiver.
2. VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 160°C, og tryk Start/Pause.
3. BLAND hvidløg, smør og olivenolie sammen til et fyld.
4. FORDEL fyldet jævnt på de 4 skiver og drys med parmesanost.
5. LÆG skiverne i madkurven.
6. VÆLG Brød og tryk Start/Pause.
7. PYNT med finthakket persille, når maden er klar.