Hvidløgsbrød

hvitløksbrød airfryer
RatingDifficultyBeginner

INGREDIENSER 

  • 1 fransk baguette, 30 cm
  • 4 fed hvidløg, hakket
  • 3 spsk. smør, stuetemperatur
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. parmesanost, revet
  • 2 spsk. persille, finthakket

INGREDIENSER

  • 1 fransk baguette, 30 cm
  • 4 fed hvidløg, hakket
  • 3 spsk. smør, stuetemperatur
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. parmesanost, revet
  • 2 spsk. persille, finthakket

 

FREMGANGSMÅDE

1.  SKÆR baguetten på langs i to lige store dele. Skær derefter hver af skiverne på midten og lav fire 15 cm lange skiver.

2.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 160°C, og tryk Start/Pause.

3.  BLAND hvidløg, smør og olivenolie sammen til et fyld.

4.  FORDEL fyldet jævnt på de 4 skiver og drys med parmesanost.

5.  LÆG skiverne i madkurven.

6.  VÆLG Brød og tryk Start/Pause.

7.  PYNT med finthakket persille, når maden er klar.

 

 

Ingredients

Directions

Hvidløgsbrød
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.