Yields4 Servings
Marinade
2 tbsp olivenolie
2 hvidløgsfed, pressede
1 lime, juice og zest
0,50 tbsp chilipulver (valgfri styrke)
0,50 tbsp spidskommen
1 tsp chipotle chili (eller røget paprika eller et par dråber liquid smoke)
1 tsp salt
1 tsp sort peber
Kylling og grøntsager
500 g kyllingeinderfilet eller kyllingebrystfilet
2 peberfrugter, gerne i forskellige farver, strimlede
1 løg
Serveringsforslag
Guacamole
Creme fraiche eller syrnet fløde
Tomatsalsa
Frisk koriander
Revet ost
Limebåde
Tortillabrød
1Bland ingredienserne til marinaden i en stor skål eller plastpose.
2Skær kyllingen i strimler og læg den i marinaden. Bland godt. Tilsæt grøntsagerne og bland lidt mere.
3Læg kylling og grøntsager direkte i Grandzone-kurven. Indstil på 200°C i 12 min. Kyllingen er færdig, når den er gennemstegt.
4Server sammen med dine favorittilbehør.
Ingredients
Marinade
2 tbsp olivenolie
2 hvidløgsfed, pressede
1 lime, juice og zest
0,50 tbsp chilipulver (valgfri styrke)
0,50 tbsp spidskommen
1 tsp chipotle chili (eller røget paprika eller et par dråber liquid smoke)
1 tsp salt
1 tsp sort peber
Kylling og grøntsager
500 g kyllingeinderfilet eller kyllingebrystfilet
2 peberfrugter, gerne i forskellige farver, strimlede
1 løg
Serveringsforslag
Guacamole
Creme fraiche eller syrnet fløde
Tomatsalsa
Frisk koriander
Revet ost
Limebåde
Tortillabrød
Directions
1Bland ingredienserne til marinaden i en stor skål eller plastpose.
2Skær kyllingen i strimler og læg den i marinaden. Bland godt. Tilsæt grøntsagerne og bland lidt mere.
3Læg kylling og grøntsager direkte i Grandzone-kurven. Indstil på 200°C i 12 min. Kyllingen er færdig, når den er gennemstegt.
4Server sammen med dine favorittilbehør.