Granola

Hjemmelavet granola airfryer opskrift lavet i Cosori Dual Blaze TwinFry
Rating
Yields1 Servings
Ingredienser
 75 g (1 dl) mandler
 75 g (1 dl) hasselnødder
 0,50 dl solsikkekerner
 0,50 dl græskarkerner
 1 dl kokosflager
 0,25 dl hørfrø
 2 tbsp ahornsirup/honning eller fibersirup for et sukkerfrit alternativ
 1 tsp ingefær
 1 tsp kardemomme
 1 tsp kanel
 0,50 tsp salt
 2 tbsp smeltet kokosolie
1

Klip bagepapir, så det præcis dækker bunden af Grandzone-kurven

2

Hak mandler og hasselnødder groft. Bland dem sammen med frøene i en skål.

3

Bland med resten af ingredienserne.

4

Rist i Grandzone ved 180°C i 10 minutter. Rør rundt efter halvdelen af tiden, så granolaen bliver jævnt ristet.

5

Tag granolaen ud ved at tage fat i bagepapiret på hver langside.

Hjemmelavet granola airfryer opskrift lavet i Cosori Dual Blaze TwinFry madkurv

6

Lad den køle af inden servering.

7

Opbevar granolaen i en lufttæt beholder ved stuetemperatur.

Ingredients

Ingredienser
 75 g (1 dl) mandler
 75 g (1 dl) hasselnødder
 0,50 dl solsikkekerner
 0,50 dl græskarkerner
 1 dl kokosflager
 0,25 dl hørfrø
 2 tbsp ahornsirup/honning eller fibersirup for et sukkerfrit alternativ
 1 tsp ingefær
 1 tsp kardemomme
 1 tsp kanel
 0,50 tsp salt
 2 tbsp smeltet kokosolie

Directions

1

Klip bagepapir, så det præcis dækker bunden af Grandzone-kurven

2

Hak mandler og hasselnødder groft. Bland dem sammen med frøene i en skål.

3

Bland med resten af ingredienserne.

4

Rist i Grandzone ved 180°C i 10 minutter. Rør rundt efter halvdelen af tiden, så granolaen bliver jævnt ristet.

5

Tag granolaen ud ved at tage fat i bagepapiret på hver langside.

Hjemmelavet granola airfryer opskrift lavet i Cosori Dual Blaze TwinFry madkurv

6

Lad den køle af inden servering.

7

Opbevar granolaen i en lufttæt beholder ved stuetemperatur.

Granola
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.
Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.