Tag kødet ud, så det kan nå stuetemperatur.
Skær broccolien i små stykker, og halver tomaterne.
Pisk æg, creme fraiche, hvidløg og krydderier sammen. Bland osten og grøntsagerne i.
Hæld blandingen i en lille ovnfast form, og tryk grøntsagerne ned.
Sæt formen i Zone 1, og indstil til 150°C i 20 min eller indtil broccolien er blød.
Tør stegen af med køkkenrulle. Pensl med smeltet smør og krydr på begge sider. Brug gerne et kødtermometer for bedste resultat*.
Læg stegen i Zone 2, og indstil til 200°C i 6 min eller indtil stegen har nået den ønskede kernetemperatur. Tag stegene ud af kurven, og lad dem hvile i mindst 5 minutter før servering.
Medium rare: 60–65°C
Medium: 65–70°C
Medium well done: 70°C
Well done: 75°C
** For bedste resultat på kødet anbefales en lidt tykkere kødstykke, så kødet kan få en fin skorpe uden at blive overstegt.
Ingredients
Directions
Tag kødet ud, så det kan nå stuetemperatur.
Skær broccolien i små stykker, og halver tomaterne.
Pisk æg, creme fraiche, hvidløg og krydderier sammen. Bland osten og grøntsagerne i.
Hæld blandingen i en lille ovnfast form, og tryk grøntsagerne ned.
Sæt formen i Zone 1, og indstil til 150°C i 20 min eller indtil broccolien er blød.
Tør stegen af med køkkenrulle. Pensl med smeltet smør og krydr på begge sider. Brug gerne et kødtermometer for bedste resultat*.
Læg stegen i Zone 2, og indstil til 200°C i 6 min eller indtil stegen har nået den ønskede kernetemperatur. Tag stegene ud af kurven, og lad dem hvile i mindst 5 minutter før servering.
Medium rare: 60–65°C
Medium: 65–70°C
Medium well done: 70°C
Well done: 75°C
** For bedste resultat på kødet anbefales en lidt tykkere kødstykke, så kødet kan få en fin skorpe uden at blive overstegt.