Flæskerulle med parmaskinke

Svinerullade med parmaskinke airfryer oppskrifter
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER 

  • 6 skiver med parmaskinke
  • 1 svinemørbrad (450g)
  • 1 tsk. salt
  • 1/2 tsk. sort peber
  • 30g friske spinatblader, delt
  • 4 skiver mozzarella
  • 20g soltørrede tomater
  • 2 tsk. olivenolie

INGREDIENSER

  • 6 skiver med parmaskinke
  • 1 svinemørbrad (450g)
  • 1 tsk. salt
  • 1/2 tsk. sort peber
  • 30g friske spinatblader, delt
  • 4 skiver mozzarella
  • 20g soltørrede tomater
  • 2 tsk. olivenolie

FREMGANGSMÅDE

1.  LÆG 3 skiver parmaskinke på bagepapir, lidt overlappende hinanden.

2.  SKÆR svinekødet i 2 lige store dele og læg dem oven på parmaskinken.

3.  KRYDRE indersiden af ​​svinekødet med salt og peber.

4.  PLACER halvdelen af ​​mængden af ​​spinat, ost og soltørrede tomater på svinefileterne, så der er 1 centimeter plads i kanterne.

5.  RUL kødet stramt rundt om fyldet og bind det fast med tråd for at holde det lukket.

6.  GENTAG processen for den anden svinemørbrad. Stil svinerullen i køleskabet.

7.  VÆLG Forvarm på Cosori Airfryer og tryk Start/Pause.

8.  PENSLE 1 tsk. olivenolie på hver indpakket mørbrad og læg dem i madkurven.

9.  VELG Bøf, juster tiden til 9 minutter, og tryk Start/Pause.

10.  LAD flæskerullen hvile i 10 minutter inden udskæring.

 

 

Ingredients

Directions

Flæskerulle med parmaskinke
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.