SERVERING
4
Portioner
ARBEJDE
10
Minutter
STEGETID
9
Minutter
INGREDIENSER
- 6 skiver med parmaskinke
- 1 svinemørbrad (450g)
- 1 tsk. salt
- 1/2 tsk. sort peber
- 30g friske spinatblader, delt
- 4 skiver mozzarella
- 20g soltørrede tomater
- 2 tsk. olivenolie
FREMGANGSMÅDE
1. LÆG 3 skiver parmaskinke på bagepapir, lidt overlappende hinanden.
2. SKÆR svinekødet i 2 lige store dele og læg dem oven på parmaskinken.
3. KRYDRE indersiden af svinekødet med salt og peber.
4. PLACER halvdelen af mængden af spinat, ost og soltørrede tomater på svinefileterne, så der er 1 centimeter plads i kanterne.
5. RUL kødet stramt rundt om fyldet og bind det fast med tråd for at holde det lukket.
6. GENTAG processen for den anden svinemørbrad. Stil svinerullen i køleskabet.
7. VÆLG Forvarm på Cosori Airfryer og tryk Start/Pause.
8. PENSLE 1 tsk. olivenolie på hver indpakket mørbrad og læg dem i madkurven.
9. VELG Bøf, juster tiden til 9 minutter, og tryk Start/Pause.
10. LAD flæskerullen hvile i 10 minutter inden udskæring.