Havkat

steinbit airfryer oppskrifter
RatingDifficultyBeginner

INGREDIENSER 

  • 2 1/4 tsk. paprikakrydderi
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. løgpulver
  • 1 tsk. stødt tørret timian
  • 1 tsk. kværnet sort peber
  • 1/4 tsk. cayennepeber
  • 1/4 tsk. tørret basilikum
  • 1/4 tsk. tørret oregano
  • 2 havkatfileter (170g)
  • Madlavningsspray/olie

INGREDIENSER

  • 2 1/4 tsk. paprikakrydderi
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. løgpulver
  • 1 tsk. stødt tørret timian
  • 1 tsk. kværnet sort peber
  • 1/4 tsk. cayennepeber
  • 1/4 tsk. tørret basilikum
  • 1/4 tsk. tørret oregano
  • 2 havkatfileter (170g)
  • Madlavningsspray/olie

FREMGANGSMÅDE

1.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 177°C, og tryk Start/Pause.

2.  BLAND alle krydderierne sammen i en skål.

3.  KRYDRE fisken med en rigelig mængde krydderiblanding på hver side.

4.  SPRAY på hver side af fisken med madlavningsspray og læg den i madkurven.

5.  VÆLG Seafood og tryk Start/Pause.

6.  TAG forsigtigt maden ud, når den er klar, og læg fisken over grøden.

Ingredients

Directions

Havkat
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

En tanke om “Havkat

  1. Vidar Gangstad siger:

    Da jeg ikke har majspulver og heller ikke har lavet majsgrød før, spiste jeg luftig kartoffelmos med smørstegt og derefter dampet sommerkål. Fisken var perfekt. Krydderiforslaget passer lige til dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.