Skræl og fjern kernehuset fra æblet. Skær det i små tern.
Hak nødderne fint.
Varm en stegepande op ved middel varme. Tilsæt nødderne og rist dem, indtil de begynder at dufte og få lidt farve.
Tilsæt smør, æbler, sirup, vanilje, kanel og salt. Steg under omrøring, indtil æblerne er blevet bløde og fyldningen er cremet. Læg det over på en tallerken og lad det køle af i køleskabet.
Rul butterdejen ud og skær den i 8 lange trekanter.
Pisk et æg sammen i en lille skål.
Læg en klat, ca. 1 spsk, af æbleblandingen lidt nede ved den bredeste del af butterdejen. Pensl den øverste og nederste del af butterdejen med æg og rul dem derefter sammen til croissanter.
Bag i Grandzone ved 180°C i 5 min eller indtil de har fået en fin farve.
Ingredients
Directions
Skræl og fjern kernehuset fra æblet. Skær det i små tern.
Hak nødderne fint.
Varm en stegepande op ved middel varme. Tilsæt nødderne og rist dem, indtil de begynder at dufte og få lidt farve.
Tilsæt smør, æbler, sirup, vanilje, kanel og salt. Steg under omrøring, indtil æblerne er blevet bløde og fyldningen er cremet. Læg det over på en tallerken og lad det køle af i køleskabet.
Rul butterdejen ud og skær den i 8 lange trekanter.
Pisk et æg sammen i en lille skål.
Læg en klat, ca. 1 spsk, af æbleblandingen lidt nede ved den bredeste del af butterdejen. Pensl den øverste og nederste del af butterdejen med æg og rul dem derefter sammen til croissanter.
Bag i Grandzone ved 180°C i 5 min eller indtil de har fået en fin farve.