Kødboller med ristet tomatsauce og mozzarella

Kødboller med ristet tomatsauce og mozzarella airfryer opskrift lavet i Cosori Dual Blaze TwinFry nyhed
Rating
Yields3 Servings
Tomatsauce
 2 tomater, halverede
 1 lille løg, skrællet og skåret i både
 1 helt hvidløg, delt på midten
 1 bundt frisk basilikum, finthakket
 0,50 tbsp balsamicocreme (valgfrit)
 salt og peber
Kødboller
 450 g valgfri hakket kød
 1 mellemstor gul løg, finthakket eller revet
 1 æg
 0,75 tsp salt
 0,50 tsp sort pebe
 olivenolie
Servering
 Pasta eller zoodles (spiraliseret zucchini)
 Basilikum
 bøffelmozzarella
 olivenolie
 flagesalt
1

Læg grøntsagerne i Grandzone. Sæt den på 200°C i 12 min.

2

Bland ingredienserne til kødbollerne i en skål. Gerne med hænderne.

3

Form farsen til ca. 2,5 cm store kødboller med våde hænder.

4

Tag grøntsagerne op med en tang og fjern skallen fra hvidløget (det er nemmest at presse dem ud) og læg i en blender eller direkte i en gryde og blend med en stavblender. Du vælger selv, hvor rustik du vil have den. Krydr med salt, peber, balsamicocreme og basilikum. Lad det koge op og smag til derefter.

5

Spray eller pensl Grandzone-kurven med olie og læg kødbollerne i med mellemrum mellem dem. Pensl dem med olie og indstil Grandzone på 200°C i 12 min. Vend kødbollerne efter halvdelen af tiden.

Kødboller med ristet tomatsauce og mozzarella airfryer opskrift lavet i Cosori Dual Blaze TwinFry madkurv

6

Server kødbollerne med salat, pasta eller zoodles. Top med saucen, bøffelmozzarella, frisk basilikum og friskkværnet sort peber.

Ingredients

Tomatsauce
 2 tomater, halverede
 1 lille løg, skrællet og skåret i både
 1 helt hvidløg, delt på midten
 1 bundt frisk basilikum, finthakket
 0,50 tbsp balsamicocreme (valgfrit)
 salt og peber
Kødboller
 450 g valgfri hakket kød
 1 mellemstor gul løg, finthakket eller revet
 1 æg
 0,75 tsp salt
 0,50 tsp sort pebe
 olivenolie
Servering
 Pasta eller zoodles (spiraliseret zucchini)
 Basilikum
 bøffelmozzarella
 olivenolie
 flagesalt

Directions

1

Læg grøntsagerne i Grandzone. Sæt den på 200°C i 12 min.

2

Bland ingredienserne til kødbollerne i en skål. Gerne med hænderne.

3

Form farsen til ca. 2,5 cm store kødboller med våde hænder.

4

Tag grøntsagerne op med en tang og fjern skallen fra hvidløget (det er nemmest at presse dem ud) og læg i en blender eller direkte i en gryde og blend med en stavblender. Du vælger selv, hvor rustik du vil have den. Krydr med salt, peber, balsamicocreme og basilikum. Lad det koge op og smag til derefter.

5

Spray eller pensl Grandzone-kurven med olie og læg kødbollerne i med mellemrum mellem dem. Pensl dem med olie og indstil Grandzone på 200°C i 12 min. Vend kødbollerne efter halvdelen af tiden.

Kødboller med ristet tomatsauce og mozzarella airfryer opskrift lavet i Cosori Dual Blaze TwinFry madkurv

6

Server kødbollerne med salat, pasta eller zoodles. Top med saucen, bøffelmozzarella, frisk basilikum og friskkværnet sort peber.

Kødboller med ristet tomatsauce og mozzarella
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.
Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.