“Brændt” spansk cheesecake (Basque cheesecake)

“Brændt” spansk cheesecake (Basque cheesecake) airfryer opskrift lavet i Cosori Dual Blaze TwinFry
Rating
Yields12 Servings
Ingredienser
 600 g flødeost
 3 dl piskefløde
 1,50 dl sukker (eller f.eks. erythritol for sukkerfri version)
 4 æg
 2 tbsp hvedemel (kan udelades for glutenfri version)
 1 tsp vaniljepulver eller vaniljeekstrakt
1

Pisk alle ingredienser sammen med en elpisker i en stor skål til dejen er glat.

2

Find en springform, der passer i Grandzone-kurven. Beklæd den med bagepapir ved at krølle bagepapiret sammen til en bold, som du derefter folder ud og trykker ned i formen.

3

Hæld dejen i formen og klip bagepapiret af, som stikker op over formen. Dette er vigtigt, da papiret ikke må komme i kontakt med det øverste varmeelement i airfryeren, da det kan risikere at begynde at brænde.

4

Placer formen forsigtigt i Grandzone og bag ved 190°C i ca. 30-50 min. Tiden varierer afhængigt af størrelsen på din form. Cheesecaken er færdig, når den "daller" lige meget over hele kagen, når du ryster lidt på den, og den har fået sin karakteristiske brændte farve på toppen. Hvis du har et termometer, kan du måle temperaturen i midten af cheesecaken. Den skal nå 68°C.

“Brændt” spansk cheesecake (Basque cheesecake) airfryer opskrift lavet i Cosori Dual Blaze TwinFry madkurv

5

Lad kagen køle af i køleskabet i mindst 2 timer før servering.

“Brændt” spansk cheesecake (Basque cheesecake) airfryer opskrift lavet i Cosori Dual Blaze TwinFry closeup

Ingredients

Ingredienser
 600 g flødeost
 3 dl piskefløde
 1,50 dl sukker (eller f.eks. erythritol for sukkerfri version)
 4 æg
 2 tbsp hvedemel (kan udelades for glutenfri version)
 1 tsp vaniljepulver eller vaniljeekstrakt

Directions

1

Pisk alle ingredienser sammen med en elpisker i en stor skål til dejen er glat.

2

Find en springform, der passer i Grandzone-kurven. Beklæd den med bagepapir ved at krølle bagepapiret sammen til en bold, som du derefter folder ud og trykker ned i formen.

3

Hæld dejen i formen og klip bagepapiret af, som stikker op over formen. Dette er vigtigt, da papiret ikke må komme i kontakt med det øverste varmeelement i airfryeren, da det kan risikere at begynde at brænde.

4

Placer formen forsigtigt i Grandzone og bag ved 190°C i ca. 30-50 min. Tiden varierer afhængigt af størrelsen på din form. Cheesecaken er færdig, når den "daller" lige meget over hele kagen, når du ryster lidt på den, og den har fået sin karakteristiske brændte farve på toppen. Hvis du har et termometer, kan du måle temperaturen i midten af cheesecaken. Den skal nå 68°C.

“Brændt” spansk cheesecake (Basque cheesecake) airfryer opskrift lavet i Cosori Dual Blaze TwinFry madkurv

5

Lad kagen køle af i køleskabet i mindst 2 timer før servering.

“Brændt” spansk cheesecake (Basque cheesecake) airfryer opskrift lavet i Cosori Dual Blaze TwinFry closeup

“Brændt” spansk cheesecake (Basque cheesecake)
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.
Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.