Citronkage

sitronkake airfryer oppskrifter
Rating

INGREDIENSER 

  • 130g mel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1/8 tsk. salt
  • 6 spsk. smør, blødgjort
  • 130g sukker
  • 1 stort æg
  • 1 spsk. frisk citronsaft
  • 1 citron, presset
  • 60 ml kærnemælk

INGREDIENSER

  • 130g mel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1/8 tsk. salt
  • 6 spsk. smør, blødgjort
  • 130g sukker
  • 1 stort æg
  • 1 spsk. frisk citronsaft
  • 1 citron, presset
  • 60 ml kærnemælk

FREMGANGSMÅDE

1.  BLAND mel, bagepulver og salt sammen i en skål. Sæt til side.

2.  TILSÆT blødt smør i en foodprocessor og pisk til det er let og luftigt, ca. 3 minutter..

3.  PISK sukkeret i det piskede smør i 1 minut.

4.  PISK melblandingen inn i smøret til det er godt blandet, ca. 1 minutt.

5.  TILFØJ æg, citronsaft og citronskal. Pisk på lavt niveau, indtil alt er godt blandet.

6.  HÆLD langsomt kærnemælken i mens du blender ved middel hastighed.

7.  HÆLD dejen i en smurt lille brødform, indtil den er fyldt. Det kan være, at der er lidt dej tilovers.

8.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 160°C, og tryk Start/Pause.

9.  LÆG kagen i madkurven.

10.  VÆLG Brød, juster tiden til 30 minutter, og tryk Start/Pause.

Ingredients

Directions

Citronkage
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.