Rustik pæretærte med valnødder

pæreterte airfryer oppskrifter
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER 

TÆRTEDEJ

  • 100g hvedmel
  • 1/4 tsk. salt
  • 1 spsk. sukker
  • 6 spsk. smør
  • 2 spsk. vand, iskoldt
  • 1 æg
  • 1 spsk. brun farin
  • 1 spsk. honning
  • 1 1/2 tsk. vand
  • Ristede valnødder, hakket (til pynt)

FYLD

  • 1 stor pære, skrællet, skået i tynde skiver
  • 1 1/2 tsk. majsstivelse
  • 1 spsk. brun farin
  • 1/4 tsk. stødt kanel
  • 1 knsp. salt

INGREDIENSER

  • TÆRTEDEJ

    • 100g hvedmel
    • 1/4 tsk. salt
    • 1 spsk. sukker
    • 6 spsk. smør
    • 2 spsk. vand, iskoldt
    • 1 æg
    • 1 spsk. brun farin
    • 1 spsk. honning
    • 1 1/2 tsk. vand
    • Ristede valnødder, hakket (til pynt)

    FYLD

    • 1 stor pære, skrællet, skået i tynde skiver
    • 1 1/2 tsk. majsstivelse
    • 1 spsk. brun farin
    • 1/4 tsk. stødt kanel
    • 1 knsp. salt

FREMGANGSMÅDE

1.  BLAND 100g hvedemel, salt, og sukker i en stor skål, til det er godt blandet.

2.  SKÆR smørret ind i blandingen ved hjælp af en håndmikser eller stavmikser.

3TILSÆT koldt vand og bland det godt sammen.

4.  ÆLT dejen i en skål, dæk til med plastfolie og sæt i køleskabet i 1 time til dejen er kølet helt ned.

5.  BLAND ingredienserne til fyldet godt sammen i en separat skål.

6.  RUL dejen ud til den er 20 cm i diameter.

7.  TILSÆT 1/2 spsk. hvedemel på toppen af dejen, men efterlad en 4 cm kant uden hvedemel.

8.  LÆG pæreskiverne i dekorative, overlappende cirkler på toppen af dejen. Fold den 4 cm kant over fyldet.

9.  PENSLE kanterne med pisket æg og drys sukkeret over tærten. Sæt til side.

10.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, sæt temperaturen på 177°C og tryk Start/Pause.

11.  SPRAY tærten med smør/rapsolie og kom den i madkurven.

12.  VÆLG Brød, juster tiden til 45 minutter og tryk Start/Pause.

13.  BLAND honning og vand sammen og pensle tærten, når den er færdig og taget ud af madkurven. Pynt med hakkede valnødder.

Ingredients

Directions

Rustik pæretærte med valnødder
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.