Hvilken airfryer er bedst?

cosori airfryer farsdag

Før du går til anskaffelse af en airfryer , bør du læse nogle anbefalinger og tests. Der lanceres stadig nye luftfrysere på det danske marked. Du vælger derfor, hvilken model der passer dig bedst. Det er vigtigt, at du opnår det resultat, du ønsker på råvarerne. Korrekt brug af en airfryer gør madlavningen lettere.

Du vil med tiden opnå en sundere livsstil ved at bruge en airfryer. Det kan nemlig bruges som erstatning for den traditionelle stegepande. Du skal ikke bruge meget olie under madlavningen. Det er derfor vigtigt, at du vælger en airfryer, der lever op til dine forventninger. Den skal også passe på din køkkenbord.

Cosori smart airfryer best i test

Se Norges mest berømte airfryer her!

Vælg en airfryer med stor kapacitet

I dag kan du vælge luftfrysere i flere størrelser. Du får modeller, der kommer med både en og to skuffer. Du bestemmer selv hvilken størrelse der passer til dit brug. Har du en airfryer med to skuffer, kan der laves flere retter på én gang. En airfryer kan have en kapacitet på op til 2 kg eller 5 liter råvarer ad gangen.

Skuffen er løs og kan tages ud for rengøring. Det er derfor muligt at tilberede flere retter i træk. Flere leverandører tilbyder et stort udvalg af tilbehør, som kan bruges til luftfryseren. Dette tilbehør kan bruges til de forskellige tilgængelige programmer. Du kan investere i tilbehør, der kan bruges til både grill og pizza.

airfryer morsdag

Flere forudindstillede programmer

De fleste arifryer kan bruges ved hjælp af flere forudindstillede programmer. Innovative teknologier gør det muligt at bruge de forskellige modeller på flere måder. Du kan blandt andet justere både temperatur og tid automatisk. For at maden kan tilberedes korrekt, skal temperaturen være jævn i bakken.

De forudindstillede programmer kan indstilles ved hjælp af et digitalt touch-display. Når du bruger dette praktiske display, skal du vælge det relevante program. Du kan normalt vælge mellem programmer, der kan indstilles til bagning. Du kan også vælge forudindstillede programmer, der giver dig mulighed for både at stege og grille.

beste airfryer cosori

Overvej en brugervenlig airfryer

Det er vigtigt, at du vælger en airfryer, der er brugervenlig for dig. Den skal være let tilgængelig på køkkenbordet. De fleste luftfrysere kan også opbevares i køkkenskabet, hvis du ønsker det. Det skal være nemt at bruge de forudindstillede programmer. Du kan normalt også justere indstillingerne manuelt.

De fleste luftfrysere kommer med en rig og praktisk opskriftsbog. I den finder du en række velsmagende opskrifter, som er nemme at tilberede. Du kan også indstille tid og temperatur manuelt, hvis det passer dig bedre. Du kan derfor bruge den indstilling, der passer bedst til de ingredienser, du skal tilberede.

Airfryer norge cosori test

Vælg mellem flere stilfulde designs

En airfryer har et design, der minder om den traditionelle frituregryde. Den har en eller to skuffer, der kan tages ud, når du laver mad. Denne skuffe kan rengøres manuelt eller i opvaskemaskine. De fleste luftfrysere har denne skuffe placeret foran. Den kan derfor tages ud uanset hvor meget plads du har på køkkenbordet.

Vælg gerne et design, der passer ind i din køkkenindretning. Du kan få en airfryer i flere flotte farver. Det er op til dig, hvilken farve der passer dig bedst. Standardmodellen er normalt sort med et stilrent design, som passer til de fleste køkkener. Du kan også gå efter anskaffelse af tilbehør, hvis du ønsker flere funktioner.

Best i test airfryer cosori

Læs en opdateret airfryer-test

Flere og flere luftfrysere lanceres i dag på det danske marked. Det anbefales, at du bruger tid på at finde en model, der passer til dig. Vælg mellem kendte leverandører som Cosori, Philips og OBH. Cosori Premium airfryer har scoret højt i tidligere airfryer tests . Dette er derfor et godt alternativ, hvis du skal investere i en ny airfryer.

Relatert til airfryer

2 tanker om “Hvilken airfryer er bedst?

 1. Hanne siger:

  Hvilke modeller har to skuffer? Og hvad er foreskellen i pris?
  Og hvad er foreskellen på den nye model pro og de andre?.
  Kan jeg købe i forretning i Danmark?
  Mvh
  Hanne

  • cosori siger:

   Hej Hanne

   Ingen af vores maskiner har to skuffer ved siden af, hvis det er det du tænker.

   Forskellen mellem Pro og Premium, er at Pro har lavere lydstyrke og lydniveau er kun på 55dB, og vi kan garantere, at lydniveauet på Cosori Pro er noget af det laveste du finder, sammenlignet med andre modeller med samme kapacitet. (1,8 kg / 4,7 L) Premium er (2,2 kg / 5,5 L)

   Om maskinen kan købes i forretning, vi har snart en overraskelse vi kommer til at komme ud med, men vælger at holde tilbage med den indtil vi har noget fast på papir.

   Vores airfryer kan købes online lige for tiden, men har du brug for vejledning og hjælp er du mere end velkommen til at ringe til vores kundeservice, og hjælpe dig med det sidste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.