![ikon airfryer oppskrifter](https://usercontent.one/wp/cosori.dk/wp-content/uploads/2021/04/ikon-airfryer-oppskrifter-370x400.png?media=1720061550)
SERVERING
4
Portioner
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/cosori.dk/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1720061550)
ARBEJDE
3
Minutter
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/cosori.dk/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1720061550)
STEKETID
20
Minutter
INGREDIENSER
- 4 mellemstore kartofler
- 2 spsk. olivenolie
- 2 tsk. salt
- 1/2 tsk. sort peber
- 1/4 tsk. hvidløgspulver
- 2 spsk. smør, smeltet
- 2 spsk. finthakket persille
![Cosori airfryer](https://usercontent.one/wp/cosori.dk/wp-content/uploads/2021/03/Cosori-air-fryer-400x400.png?media=1720061550)
FREMGANGSMÅDE
1. VASK kartoflerne i vand. Dup dem tørre med papir/håndklæde.
2. SKÆR tynde skiver, 6 mm fra hinanden, men stop lige før du skærer helt igennem.
3. VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 177°C, og tryk Start/Pause.
4. VEND kartoflerne med olivenolie, og krydre jævnt med salt, sort peber og hvidløgspulver.
5. LÆG kartoflerne i madkurven og kog i 30 minutter ved 177 °C.
6. PENSLE smeltet smør på kartoflerne og steg dem i yderligere 10 minutter ved 177°C.
7. PYNT med finthakket persille.