Hasselbackpoteter

hasselback poteter airfryer
RatingDifficultyBeginner

INGREDIENSER 

  • 4 mellemstore kartofler
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 tsk. salt
  • 1/2 tsk. sort peber
  • 1/4 tsk. hvidløgspulver
  • 2 spsk. smør, smeltet
  • 2 spsk. finthakket persille

INGREDIENSER

  • 4 mellemstore kartofler
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 tsk. salt
  • 1/2 tsk. sort peber
  • 1/4 tsk. hvidløgspulver
  • 2 spsk. smør, smeltet
  • 2 spsk. finthakket persille

FREMGANGSMÅDE

1.  VASK kartoflerne i vand. Dup dem tørre med papir/håndklæde.

2.  SKÆR tynde skiver, 6 mm fra hinanden, men stop lige før du skærer helt igennem.

3.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 177°C, og tryk Start/Pause.

4.  VEND kartoflerne med olivenolie, og krydre jævnt med salt, sort peber og hvidløgspulver.

5.  LÆG kartoflerne i madkurven og kog i 30 minutter ved 177 °C.

6.  PENSLE smeltet smør på kartoflerne og steg dem i yderligere 10 minutter ved 177°C.

7.  PYNT med finthakket persille.

Ingredients

Directions

Hasselbackpoteter
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.