
SERVERING
3
Portioner

ARBEJDE
2
Timer

STEGETID
20
Minutter
INGREDIENSER
- 1 stor løg
- 130g mel
- 1 spsk. paprikapulver
- 2 tsk. salt
- 2 tsk. hvidløgspulver
- 1 tsk. chilipulver
- 1/2 tsk. sort peber
- 1/2 tsk. tørret oregano
- 3 dl vann
- 60g Panko brødkrummer (Italiensk stil)
- Madlavningsspray / olie

FREMGANGSMÅDE
1. PIL løget og skær toppen af. Læg den flade side nedad på et skærebræt.
2. SKÆR ned, fra midten og udad, helt ned til skærebrættet. Gentag for at lave 8 jævnt fordelte udskæringer rundt om løget. Sørg for, at kniven skærer igennem alle lagene, men lad løget sidde fast i den midterste del. Sæt til side.
3. LÆG løget i isvand i mindst 2 timer, og tør det derefter.
4. BLAND mel, paprikapulver, salt, hvidløgspulver, chilipulver, sort peber, oregano og vand sammen, indtil det er en blanding.
5. VÆLG Forvarme på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.
6. VEND løget med dejen, fordel lagene ud og sørg for, at hvert lag er dækket af dejen. Drys derefter toppen og bunden af løget med rasp.
7. SPRAY bunden af madkurven med madlavningsspray og læg løget indeni.
8. STEG løget ved 200° C i 10 minutter og steg derefter i yderligere 15 minutter ved 177° C.