Yoghurtkage med citron og bær

Yoghurtkake airfryer
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER 

  • 2 store æg
  • 1 dl græsk yoghurt
  • 1 citron (skrællet)
  • 3 spsk. citronsaft
  • 1/2 tsk. vaniljeekstrakt
  • 200 g sukker
  • 200 g mel
  • 1 1/2 tsk. bagepulver
  • 1/4 tsk. bagepulver
  • 1/2 tsk. salt
  • 120 ml olivenolie
  • 200 g skovbær (frysning)

INGREDIENSER

  • 2 store æg
  • 1 dl græsk yoghurt
  • 1 citron (skrællet)
  • 3 spsk. citronsaft
  • 1/2 tsk. vaniljeekstrakt
  • 200 g sukker
  • 200 g mel
  • 1 1/2 tsk. bagepulver
  • 1/4 tsk. bagepulver
  • 1/2 tsk. salt
  • 120 ml olivenolie
  • 200 g skovbær (frysning)

FREMGANGSMÅDE

1. PISK æg, græsk yoghurt, citronskal, citronsaft, vaniljeekstrakt og sukker sammen i en stor skål, til det er glat.

2. RØR mel, bagepulver, natron og salt i. Tilsæt olivenolie og rør, indtil det er godt blandet.

3. BLAND bærrene i 1 spsk mel. Læg de blandede bær i kagedejen. 

4. VÆLG forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 150° C, og tryk Start / Pause.

5. SMØR en 18 cm kageform. Tilsæt kagedej til formen.

6. SÆT kagen i den forvarmede airfryer. Indstil tiden til 60 minutter, og tryk på Start/Pause.

7. FJERN kagen, når du kan se, at den ikke er blød indeni. Brug en kniv eller tandstik til at kontrollere konsistensen.

8. LAD kagen køle af til stuetemperatur, inden den skæres i skiver og serveres.

Ingredients

Directions

Yoghurtkage med citron og bær
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.