SERVERING
8
Portioner
ARBEJDE
12
Minutter
BAGETID
60
Minutter
INGREDIENSER
- 2 store æg
- 1 dl græsk yoghurt
- 1 citron (skrællet)
- 3 spsk. citronsaft
- 1/2 tsk. vaniljeekstrakt
- 200 g sukker
- 200 g mel
- 1 1/2 tsk. bagepulver
- 1/4 tsk. bagepulver
- 1/2 tsk. salt
- 120 ml olivenolie
- 200 g skovbær (frysning)
FREMGANGSMÅDE
1. PISK æg, græsk yoghurt, citronskal, citronsaft, vaniljeekstrakt og sukker sammen i en stor skål, til det er glat.
2. RØR mel, bagepulver, natron og salt i. Tilsæt olivenolie og rør, indtil det er godt blandet.
3. BLAND bærrene i 1 spsk mel. Læg de blandede bær i kagedejen.
4. VÆLG forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 150° C, og tryk Start / Pause.
5. SMØR en 18 cm kageform. Tilsæt kagedej til formen.
6. SÆT kagen i den forvarmede airfryer. Indstil tiden til 60 minutter, og tryk på Start/Pause.
7. FJERN kagen, når du kan se, at den ikke er blød indeni. Brug en kniv eller tandstik til at kontrollere konsistensen.
8. LAD kagen køle af til stuetemperatur, inden den skæres i skiver og serveres.