Chokolade muffins

Sjokolademuffins airfryer oppskrifter cosori
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER 

  • 50 g sukker
  • 1 1/4 dl kokosmælk eller sojamælk
  • 3 spsk. kokosolie
  • 1/2 tsk. vaniljesukker
  • 135 g mel
  • 2 spsk. kakaopulver
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1/4 tsk. natron
  • 1/4 tsk. salt
  • 80 g chokolade, i små stykker
  • Madlavningsspray/olie

INGREDIENSER

  • 50 g sukker
  • 1 1/4 dl kokosmælk eller sojamælk
  • 3 spsk. kokosolie
  • 1/2 tsk. vaniljesukker
  • 135 g mel
  • 2 spsk. kakaopulver
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1/4 tsk. natron
  • 1/4 tsk. salt
  • 80 g chokolade, i små stykker
  • Madlavningsspray/olie

FREMGANGSMÅDE

1.  BLAND sukker, kokosmælk, kokosolie og vaniljeekstrakt i en lille skål, og stil derefter til side.

2.  BLAND mel, kakaopulver, bagepulver, natron og salt sammen i en separat skål og stil til side.

3.  BLAND de tørre ingredienser i de våde ingredienser, gradvist, indtil dejen er jævn. Tilsæt derefter chokoladestykkerne og bland godt.

4.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer og tryk på Start/Pause.

5.  SMØR muffinsforme med madlavningsspray og hæld blandingen i formene, til de er 3/4 fyldte.

6.  LÆG muffinsformene forsigtig i madkurven. Vælg Dessert, juster tiden til 15 minutter, og tryk deretter Start/Pause.

7.  FJERN muffinsene fra madkurven, når tilberedningen er færdig, og lad dem køle af i 10 minutter før servering.

Ingredients

Directions

Notes

Chokolade muffins
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.