SERVERING
6-8
Portioner
ARBEJDE
10
Minutter
BAGETID
15
Minutter
INGREDIENSER
- 50 g sukker
- 1 1/4 dl kokosmælk eller sojamælk
- 3 spsk. kokosolie
- 1/2 tsk. vaniljesukker
- 135 g mel
- 2 spsk. kakaopulver
- 1 tsk. bagepulver
- 1/4 tsk. natron
- 1/4 tsk. salt
- 80 g chokolade, i små stykker
- Madlavningsspray/olie
FREMGANGSMÅDE
1. BLAND sukker, kokosmælk, kokosolie og vaniljeekstrakt i en lille skål, og stil derefter til side.
2. BLAND mel, kakaopulver, bagepulver, natron og salt sammen i en separat skål og stil til side.
3. BLAND de tørre ingredienser i de våde ingredienser, gradvist, indtil dejen er jævn. Tilsæt derefter chokoladestykkerne og bland godt.
4. VÆLG Forvarme på Cosori airfryer og tryk på Start/Pause.
5. SMØR muffinsforme med madlavningsspray og hæld blandingen i formene, til de er 3/4 fyldte.
6. LÆG muffinsformene forsigtig i madkurven. Vælg Dessert, juster tiden til 15 minutter, og tryk deretter Start/Pause.
7. FJERN muffinsene fra madkurven, når tilberedningen er færdig, og lad dem køle af i 10 minutter før servering.