Varm Cæsarsalat

Varm Cæsarsalat airfryer opskrift lavet i Cosori Dual Blaze TwinFry
Rating
Yields2 Servings
Kylling og salat
 400 g kyllingelårfileter
 4 skiver bacon
 1 romainesalat
 1 tbsp olivenolie
 Salt og peber
Caesardressing
 0,75 dl mayonnaise
 1 tbsp vand
 Saften af 0,5 citron
 1 hvidløgsfed
 1 ansjos (valgfrit)
 20 g revet parmesanost, gem lidt til pynt
 0,50 tsp dijonsennep
 Salt og peber
1

Vikl bacon omkring kyllingelårfileterne, og krydr med salt og peber.

2

Læg kyllingelårfileterne i Zone 1, og tilbered ved 200°C i cirka 15 minutter, eller indtil kyllingen er gennemstegt og har en gyldenbrun overflade.

3

Del salathovederne på langs i to dele. Pensl med olie, og krydr med salt og peber.

4

Læg salaten med skæresiden opad i Zone 2, og rist ved 180°C i 5 minutter, eller indtil salaten har fået lidt farve.

Varm Cæsarsalat airfryer opskrift lavet i Cosori Dual Blaze TwinFry banner

5

Bland mayonnaise, vand, citronsaft, presset hvidløg, ansjos, revet parmesan, dijonsennep, salt og peber i en blender, eller brug en stavblender i en høj skål. Smag til med flere krydderier efter behov, og stil til side.

6

Anret salaten på tallerkener, og skær kyllingen op. Dryp Caesardressingen over, og top gerne med ekstra revet parmesanost og friskkværnet sort peber.

Ingredients

Kylling og salat
 400 g kyllingelårfileter
 4 skiver bacon
 1 romainesalat
 1 tbsp olivenolie
 Salt og peber
Caesardressing
 0,75 dl mayonnaise
 1 tbsp vand
 Saften af 0,5 citron
 1 hvidløgsfed
 1 ansjos (valgfrit)
 20 g revet parmesanost, gem lidt til pynt
 0,50 tsp dijonsennep
 Salt og peber

Directions

1

Vikl bacon omkring kyllingelårfileterne, og krydr med salt og peber.

2

Læg kyllingelårfileterne i Zone 1, og tilbered ved 200°C i cirka 15 minutter, eller indtil kyllingen er gennemstegt og har en gyldenbrun overflade.

3

Del salathovederne på langs i to dele. Pensl med olie, og krydr med salt og peber.

4

Læg salaten med skæresiden opad i Zone 2, og rist ved 180°C i 5 minutter, eller indtil salaten har fået lidt farve.

Varm Cæsarsalat airfryer opskrift lavet i Cosori Dual Blaze TwinFry banner

5

Bland mayonnaise, vand, citronsaft, presset hvidløg, ansjos, revet parmesan, dijonsennep, salt og peber i en blender, eller brug en stavblender i en høj skål. Smag til med flere krydderier efter behov, og stil til side.

6

Anret salaten på tallerkener, og skær kyllingen op. Dryp Caesardressingen over, og top gerne med ekstra revet parmesanost og friskkværnet sort peber.

Notes

Varm Cæsarsalat
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.
Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.