Vikl bacon omkring kyllingelårfileterne, og krydr med salt og peber.
Læg kyllingelårfileterne i Zone 1, og tilbered ved 200°C i cirka 15 minutter, eller indtil kyllingen er gennemstegt og har en gyldenbrun overflade.
Del salathovederne på langs i to dele. Pensl med olie, og krydr med salt og peber.
Læg salaten med skæresiden opad i Zone 2, og rist ved 180°C i 5 minutter, eller indtil salaten har fået lidt farve.
Bland mayonnaise, vand, citronsaft, presset hvidløg, ansjos, revet parmesan, dijonsennep, salt og peber i en blender, eller brug en stavblender i en høj skål. Smag til med flere krydderier efter behov, og stil til side.
Anret salaten på tallerkener, og skær kyllingen op. Dryp Caesardressingen over, og top gerne med ekstra revet parmesanost og friskkværnet sort peber.
Ingredients
Directions
Vikl bacon omkring kyllingelårfileterne, og krydr med salt og peber.
Læg kyllingelårfileterne i Zone 1, og tilbered ved 200°C i cirka 15 minutter, eller indtil kyllingen er gennemstegt og har en gyldenbrun overflade.
Del salathovederne på langs i to dele. Pensl med olie, og krydr med salt og peber.
Læg salaten med skæresiden opad i Zone 2, og rist ved 180°C i 5 minutter, eller indtil salaten har fået lidt farve.
Bland mayonnaise, vand, citronsaft, presset hvidløg, ansjos, revet parmesan, dijonsennep, salt og peber i en blender, eller brug en stavblender i en høj skål. Smag til med flere krydderier efter behov, og stil til side.
Anret salaten på tallerkener, og skær kyllingen op. Dryp Caesardressingen over, og top gerne med ekstra revet parmesanost og friskkværnet sort peber.