Teriyaki glaseret laks

Teriyakiglasert laks airfryer oppskrifter
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER 

TERIYAKI SAUS

  • 1 1/4 dl sojasovs
  • 50g sukker
  • 1/4 tsk revet ingefær
  • 1 fed hvidløg, knust
  • 60 ml appelsinjuice

LAKS OG LAKS

  • 2 laksefileter (135g)
  • 1 spsk. vegetabilsk olie
  • Salt og peber

INGREDIENSER

TERIYAKI SAUS

  • 1 1/4 dl sojasovs
  • 50g sukker
  • 1/4 tsk revet ingefær
  • 1 fed hvidløg, knust
  • 60 ml appelsinjuice

LAKS OG LAKS

  • 2 laksefileter (135g)
  • 1 spsk. vegetabilsk olie
  • Salt og peber

FREMGANGSMÅDE

1.  BLAND alle teriyaki saus ingredienser i en lille skål.

2.  KOG saucen til den er reduceret til det halve og lad den køle af.

3.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 177°C, og tryk Start/Pause.

4.  VEND laksen med olie og krydre med salt og peber.

5.  LÆG laksen i madkurven med skindet nedad.

6.  VÆLG Seafood, juster til 8 minutter, og tryk Start/Pause.

7.  FJERN laksen fra airfryeren, når den er færdig. Lad laksen hvile i 5 minutter, og glasere med teriyaki sauce.

8.  SERVER over en bund af hvide ris eller med grillede grøntsager.

Ingredients

Directions

Teriyaki glaseret laks
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.