SERVERING
2
Portioner
ARBEJDE
10
Minutter
STEGETID
8
Minutter
INGREDIENSER
TERIYAKI SAUS
- 1 1/4 dl sojasovs
- 50g sukker
- 1/4 tsk revet ingefær
- 1 fed hvidløg, knust
- 60 ml appelsinjuice
LAKS OG LAKS
- 2 laksefileter (135g)
- 1 spsk. vegetabilsk olie
- Salt og peber
FREMGANGSMÅDE
1. BLAND alle teriyaki saus ingredienser i en lille skål.
2. KOG saucen til den er reduceret til det halve og lad den køle af.
3. VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 177°C, og tryk Start/Pause.
4. VEND laksen med olie og krydre med salt og peber.
5. LÆG laksen i madkurven med skindet nedad.
6. VÆLG Seafood, juster til 8 minutter, og tryk Start/Pause.
7. FJERN laksen fra airfryeren, når den er færdig. Lad laksen hvile i 5 minutter, og glasere med teriyaki sauce.
8. SERVER over en bund af hvide ris eller med grillede grøntsager.